Comentarii (124)
 •  30 Iulie 2008, 22:30

OITZELOR sa zicetzi merçi ca s-a terminat numai 1-0. Hai pa ca m-am distrat cu voi !

vasluiul a demonstrat se poate bate cu orice echipa...cred k se califica in UEFA... HAI VASLUI!!!

Cauza infringerii Stelei este una singura: seful mare al ortodoxilor nu a putut ajunge la Vaslui la timp pentru a putea sfintii echipa lui Becalii si nici cruciile ortodoxe si nici macar icoanele lui Becalii nu si-au facut datoria. Deci ortodoxia nu ajuta, poate o valiza poate ajuta!

Are cineva vreun dubiu ca o sa faca ce-a promis? Ar fi primul de dupa '89... Se creeaza precedente periculoase, oameni buni, fiti seriosi!

Voi chiar pune-ti botu' la ce tot ce spune Becali? Hai sa fim seriosi. Nici nu ar trebui sa ii publicati declaratiile.

•  30 Iulie 2008, 22:29

mai hahaha, esti bolnav? cumsa aiba oieru' onoare? El are valize de bani mai! daca se lasa de fotbal eu imi tai p..a

E greu pt.STEAUA sa joace la tara, fara ARBITRI, VALIZE, BRICHETE... Ziaristii au o mare "vina" :mareata echipa a STELEI fara ajutorul celor mentionati mai sus, e o echipa de locurile 5-6!

buahahahaha....ma cum sa pierzi primul meci intr-o asemenea maniera....vasluiul a avut mai multe ocazii clare! i-au facut de ras pe ciobanii lui jiji! le-a dat craci endoye, dribla in propriul careu, suta de la 30 m ....ce sa mai vb...au fost umiliti ciobanii! jiji lasa-te de fotbal ! ca sufera ciobanii din cauza ta :)) vaslui...multumesc pt aceasta seara minunata :D

Ce-o sa mai inventezi incompetentule,valea bazeazate pe victoria cu buzoiica nu mai joaca bunica acolo ,esti de rasul curcilor,pac,pac,care-i problema ,incult si agramat,ha ha ha ha ha ha ha ha .............................ha

cine a scris articolul asta trebuie sa stie ca eu am fost ala care a f|u|tu|to pe m|a|s a

• 1
  • •••
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Comentează