Comentarii (73)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  31 Martie 2016, 07:29
Postat de benaflek pe 31 Martie 2016, 07:20

ce s iesirile astea sapunarule? astea le faceam noi la o miuta in spatele blocului dar nu in vazul tuturor.urat ce ai facut

Sapunarule ... de ce l-ai faultat pe Adi Popa in careu ? ... asa ai faultat si-n meciul cu Spania. Vezi,ca a treia oara,alt arbitru....va acorda lovitura de la 11 m!

wishmaster
wishmaster  •  31 Martie 2016, 07:19
Postat de nebraska pe 31 Martie 2016, 06:27

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebraska
nebraska  •  31 Martie 2016, 06:27
Postat de tb73 pe 31 Martie 2016, 06:25

Ce imi mai place cum vad ca sufera altii.... fcsp.... clona abjecta... fc pipera... important este precum proverbul: "Cainii latra, ursul merge!" Si ar mai fi un proverb bun, care caracterizeaza pe astia "Cainele moare de drum lung si (prostul) de grija altuia" Succes la frustrari in continuare :)))) Sper sa ramana marele investitor nevoitza in veci la voi :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tb73
tb73  •  31 Martie 2016, 06:25

Ce imi mai place cum vad ca sufera altii.... fcsp.... clona abjecta... fc pipera... important este precum proverbul: "Cainii latra, ursul merge!" Si ar mai fi un proverb bun, care caracterizeaza pe astia "Cainele moare de drum lung si (prostul) de grija altuia" Succes la frustrari in continuare :)))) Sper sa ramana marele investitor nevoitza in veci la voi :))))

1603720059953062
Dorian G Serban  •  31 Martie 2016, 04:47

fcsb campioana...hahaha...vine iar o echipa de la Cuca Macaii si ii arunca afara...mai sunt 50 de ani pana fcsb sa mai intre in grupe...fc pipera nu a jucat nimic aseara pentru ca stiau ca vor fi ajutati de arbitru...adevarata echipa Steaua nu mai exista, a fost lichidata in 2006..actuala clona trebuia sa inceapa din Liga 4

manty_one
manty_one  •  31 Martie 2016, 04:33
Postat de ultras_tei. pe 31 Martie 2016, 03:56

Ce sa zica si nea Ion care a arbitrat toata viata lui pe steaua si care este un sclavv al familiei Becali. Sa ne aducem aminte doar cum ii lingea dorsala plina de branza familiei becali, doar-doar l-or pune si pe el inapoi sef la CCA. Mi-e lehamite de personajele astea. Si inca ceva, care toti zic ca a fost penalty la popa si la hentu lu hora ?? Poate doar toti stelisti ca in rest, toti gandesc normal, cu capu fixat bine pe umeri. Sper sa castige Astra vineri iar Targu Mures sa-i bata pe Ste0istii astea. Sper ca Mutu sa nu faca tactica de joc cand trage liniute pe nas.

he-he...se vede ca nu ai trait in vremurile cand Craciunescu era arbitrul vostru de casa...doar nea Ion avea nevoie de pasaport pentru a se deplasa sa arbitreze in afara Romaniei!!

ultras_tei.
ultras_tei.  •  31 Martie 2016, 03:56

Ce sa zica si nea Ion care a arbitrat toata viata lui pe steaua si care este un sclavv al familiei Becali. Sa ne aducem aminte doar cum ii lingea dorsala plina de branza familiei becali, doar-doar l-or pune si pe el inapoi sef la CCA. Mi-e lehamite de personajele astea. Si inca ceva, care toti zic ca a fost penalty la popa si la hentu lu hora ?? Poate doar toti stelisti ca in rest, toti gandesc normal, cu capu fixat bine pe umeri. Sper sa castige Astra vineri iar Targu Mures sa-i bata pe Ste0istii astea. Sper ca Mutu sa nu faca tactica de joc cand trage liniute pe nas.

749942881781235
Mircea Hortensiu Tomus  •  31 Martie 2016, 02:56

Din nou facem șinoi,cei ce urmărim arbitrajele din România, cu deosebire cele arbitrate de arbitri suspectați de grave greșeli(intenționate sau nu), cu precădere al echipelor bucureștene, deoarece am remarcat că ele sunt deseori favorizate, pentru a juca meciuri europene în fața spectatorilor ce pot umple Arena Națională. De data aceasta am urmărit meciul de la Severinî ntre Pandurii și Steaua, meci în care cea mai gravă greșeală, voită, a fost cartonașul roșu acordat jucătorului gorjean, iar pe locul doi este lovitura de la 11 m. acordată bucureștenilor pentru un henț ce nu a fost, mingea a lovit pieptul jucătorului, arbitru de poartă a greșit(sau a inventat intenționat)-aceasta ar trebui demonstrat cu o tehnică ce să evidențieze ce a văzut, sau ce a inventat arbitrul de poartă).Dacă acesta a inventat acest 11 m. va trebui exclus pe viață din arbitraj, deoarece dânsul a urmărit eventuale inexactități ale pandurilor, și nu corectitudinea jocului. Este în misiunea FRF și LPF ca acest joc să fie analizat cu toată credința închinată corectitudinii pe terenurile din România, altfel acest minunat joc va avea de suferit atât la venituri, cât și la cheltuieli, iar tribunele vor fi din ce în ce mai goale. În concluzie-rezultat viciat grosolan de arbitraj. România

194012627647562
Constantine Constantine  •  31 Martie 2016, 02:32

Sa mori de ris. Hent e atunci cind pui mina pe minge. Craciunescu e senil. Nici nu ar mai trebui convocat sa-si dea cu parerea.Am o tehnologie care imi permite sa reiau fazele in slow motion (nu stiu de ce televiziunile sportive din tara nu au asa ceva). Mingea venita din corner a fost deviate usor cu capul de nr 5 si la izbit pe Hora in piept in apropierea bratului. Daca ar fi fost hent am fi asistat la o indepartare brusca a bratului lovit de minge, deoarece mingea a venit cu multa forta. Ma uit la meciuri de placere si constat ca nivelul arbitrajelor din Romania e foarte scazut.

daweroirl
daweroirl  •  31 Martie 2016, 02:06

dupa 20 de ani de pregatire pt sampion lig urmeaza inca 20 de ani de pregatire pt a lua campionatul ,era Negoita , black friday :)) dincolo era mai ieftin!New Mimamop ,simplu!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • •••
  • 8
Comentează