Alte știri din fotbal
„Vom avea cel mai frumos stadion” » Imagini cu arena de 115 milioane de euro
0
Florin Lovin desființează transferul verii în Superliga: „E Mesia?! Eu am ceva cu jucătorii ca el!”
0
Costel Gâlcă a reclamat-o pe Rapid! Ce sumă are de recuperat
0
„Să își facă ordine în cap” » Mesaj pentru Tavi Popescu la plecarea de la FCSB: „A ajuns la un nivel mult prea mare”
0
Știri din fotbal internațional
Starul lui Como explică de ce a refuzat să se întoarcă la Real Madrid
0
Detaliul incredibil observat la meciul Manchester United - Sabah » Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată în Liga Campionilor
0
Fotbalistul din Premier League, implicat într-un accident rutier: mașina acestuia s-a răsturnat
0
Cum se explică miracolul Como, echipa care nu demult era în Serie B și acum face show în Liga Campionilor » Contraexemplul Leipzig
0
Lifestyle
Jutta Leerdam a schimbat gheața cu soarele » Apariție incendiară pe insula de basm din Italia
0
Sydney Sweeney, cea mai în vogă imagine de la Hollywood, reclamă la limită pentru o casă de pariuri
6
Moment istoric în Turcia » O fostă fotbalistă de 22 de ani a fost numită antrenoare principală: „Această eră va fi de bun augur”
0
Fosta atletă a devenit ispită: „Nu sunt doar o femeie-trofeu”
6
Urgențele economice nu așteaptă noul Guvern. Lista problemelor care s-au ...
Libertatea
„Boom-ul” nașterilor din septembrie are o explicație. De ce iarna este ...
Adevărul
Răzvan Lucescu, cerere de protecție pentru numele tatălui său: sunt 1.027 ...
GSP SPECIAL
Raed Arafat a fost inculpat oficial în dosarul de cotrabandă cu un ...
Libertatea
Sapunarule ... de ce l-ai faultat pe Adi Popa in careu ? ... asa ai faultat si-n meciul cu Spania. Vezi,ca a treia oara,alt arbitru....va acorda lovitura de la 11 m!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ce imi mai place cum vad ca sufera altii.... fcsp.... clona abjecta... fc pipera... important este precum proverbul: "Cainii latra, ursul merge!" Si ar mai fi un proverb bun, care caracterizeaza pe astia "Cainele moare de drum lung si (prostul) de grija altuia" Succes la frustrari in continuare :)))) Sper sa ramana marele investitor nevoitza in veci la voi :))))
fcsb campioana...hahaha...vine iar o echipa de la Cuca Macaii si ii arunca afara...mai sunt 50 de ani pana fcsb sa mai intre in grupe...fc pipera nu a jucat nimic aseara pentru ca stiau ca vor fi ajutati de arbitru...adevarata echipa Steaua nu mai exista, a fost lichidata in 2006..actuala clona trebuia sa inceapa din Liga 4
he-he...se vede ca nu ai trait in vremurile cand Craciunescu era arbitrul vostru de casa...doar nea Ion avea nevoie de pasaport pentru a se deplasa sa arbitreze in afara Romaniei!!
Ce sa zica si nea Ion care a arbitrat toata viata lui pe steaua si care este un sclavv al familiei Becali. Sa ne aducem aminte doar cum ii lingea dorsala plina de branza familiei becali, doar-doar l-or pune si pe el inapoi sef la CCA. Mi-e lehamite de personajele astea. Si inca ceva, care toti zic ca a fost penalty la popa si la hentu lu hora ?? Poate doar toti stelisti ca in rest, toti gandesc normal, cu capu fixat bine pe umeri. Sper sa castige Astra vineri iar Targu Mures sa-i bata pe Ste0istii astea. Sper ca Mutu sa nu faca tactica de joc cand trage liniute pe nas.
Din nou facem șinoi,cei ce urmărim arbitrajele din România, cu deosebire cele arbitrate de arbitri suspectați de grave greșeli(intenționate sau nu), cu precădere al echipelor bucureștene, deoarece am remarcat că ele sunt deseori favorizate, pentru a juca meciuri europene în fața spectatorilor ce pot umple Arena Națională. De data aceasta am urmărit meciul de la Severinî ntre Pandurii și Steaua, meci în care cea mai gravă greșeală, voită, a fost cartonașul roșu acordat jucătorului gorjean, iar pe locul doi este lovitura de la 11 m. acordată bucureștenilor pentru un henț ce nu a fost, mingea a lovit pieptul jucătorului, arbitru de poartă a greșit(sau a inventat intenționat)-aceasta ar trebui demonstrat cu o tehnică ce să evidențieze ce a văzut, sau ce a inventat arbitrul de poartă).Dacă acesta a inventat acest 11 m. va trebui exclus pe viață din arbitraj, deoarece dânsul a urmărit eventuale inexactități ale pandurilor, și nu corectitudinea jocului. Este în misiunea FRF și LPF ca acest joc să fie analizat cu toată credința închinată corectitudinii pe terenurile din România, altfel acest minunat joc va avea de suferit atât la venituri, cât și la cheltuieli, iar tribunele vor fi din ce în ce mai goale. În concluzie-rezultat viciat grosolan de arbitraj. România
Sa mori de ris. Hent e atunci cind pui mina pe minge. Craciunescu e senil. Nici nu ar mai trebui convocat sa-si dea cu parerea.Am o tehnologie care imi permite sa reiau fazele in slow motion (nu stiu de ce televiziunile sportive din tara nu au asa ceva). Mingea venita din corner a fost deviate usor cu capul de nr 5 si la izbit pe Hora in piept in apropierea bratului. Daca ar fi fost hent am fi asistat la o indepartare brusca a bratului lovit de minge, deoarece mingea a venit cu multa forta. Ma uit la meciuri de placere si constat ca nivelul arbitrajelor din Romania e foarte scazut.
dupa 20 de ani de pregatire pt sampion lig urmeaza inca 20 de ani de pregatire pt a lua campionatul ,era Negoita , black friday :)) dincolo era mai ieftin!New Mimamop ,simplu!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.