Alte știri din fotbal
FCSB a anunțat prețul biletelor pentru returul cu Auda! Cât trebuie să plătească suporterii pentru a vedea partida în Letonia
0
Replica zilei! » Ce „pont” i-a vândut lui Tavi Popescu: „Șmecherii sunt...”
0
CFR Cluj - FC Voluntari, meciul care deschide ziua în Superligă » Echipele de start
0
I-a luat ochii lui Basarab Panduru după primele două etape din Superliga: „Face unele lucruri diferit”
0
Știri din fotbal internațional
S-a întâmplat acum 30 de ani! Precedentul european care îi dă speranțe Craiovei în Liga Campionilor
0
Cine va arbitra SK Brann - U Cluj: internațional de un an, tocmai a condus meciul românilor din Ungaria
0
Celebrul fotbalist a câștigat procesul care l-ar fi falimentat: soția îi cerea 415.000 de euro pe lună!
0
Cine transmite returul FK Auda - FCSB: NU e Pro TV
3
Lifestyle
Gest uriaș: iubita finalistului argentinian a prezentat cadourile primite de la Lionel Messi
1
Celebra actriță a făcut mărturisiri la 3 ani după divorțul de fotbalistul acuzat de viol: „Am eșuat”
1
Iuliana Pepene, întrebată direct: „Cât de greu este pentru un bărbat să-ți câștige inima?” » Răspunsul oferit de prezentatoarea TV
15
Pe 29 iulie, noua sală de 4.670 locuri din România va găzdui debutul FIBA U18 Women’s EuroBasket 2026 - Division B
7
Avertizări nowcasting ANM de vreme severă. Lista localităților vizate de ...
Libertatea
Pentagonul elaborează scenarii pentru o operațiune terestră de amploare în ...
Adevărul
Primul fotbalist născut în România care a marcat în prima divizie din ...
GSP SPECIAL
MAE cere expulzarea unui angajat al Ambasadei Rusiei, după doborârea celor ...
Libertatea
Sa mori de ris. Hent e atunci cind pui mina pe minge. Craciunescu e senil. Nici nu ar mai trebui convocat sa-si dea cu parerea.Am o tehnologie care imi permite sa reiau fazele in slow motion (nu stiu de ce televiziunile sportive din tara nu au asa ceva). Mingea venita din corner a fost deviate usor cu capul de nr 5 si la izbit pe Hora in piept in apropierea bratului. Daca ar fi fost hent am fi asistat la o indepartare brusca a bratului lovit de minge, deoarece mingea a venit cu multa forta. Ma uit la meciuri de placere si constat ca nivelul arbitrajelor din Romania e foarte scazut.
dupa 20 de ani de pregatire pt sampion lig urmeaza inca 20 de ani de pregatire pt a lua campionatul ,era Negoita , black friday :)) dincolo era mai ieftin!New Mimamop ,simplu!
Hahahahahaha....sufera pekinezii . Se vedeau campioni acu' vreo 2 luni
Iti dai seama cat sufera *** zugravului ?
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Bai spandex fugi la culcare ca maine ai zi grea la sapa .
Sclaav.
Hahahahhaha.................am niste funie prin garaj daca vrei pt sa ti-o dau gratis Tare prostut esti...................
Parerea mea e ca singura modalitate prin care se poate opri CENCERUL fotbalului romanesc e o noua revolutie cum a fost prin 2007-2008 cand mai multe echipe au stat capta cu CFR ca sa faca fatza MIZERIEI care castiga meci de meci cu arbitrii. numai asa un front comun ca deja nu se mai poate. e furt calificat in amiaza mare cu 20 de milioane de martori ce se intampla acum in fotbalul romanesc.
va demolam pe 1 aprilie blatisti ordinari
NU va mai agitati, se stie ca WCSP trebuie sa ia campionatu asta , iar cand o sa vedeti ca ii arbitreza Tudor si Avram sa stiti ca ei sunt trimisi cu tema acolo si castiga aceasi echipa ... trist dar aici s-a ajuns in fotbalul nostru de ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.