Alte știri din fotbal
Zeljko Kopic a revenit în România și a spus totul despre despărțirea de Dinamo: „Acum nu mai trebuie să intri pe Google ca să mă cauți”
2
Bombă la CFR Cluj! Ioan Varga trebuie să-i plătească o avere jucătorului aruncat peste bord de Dan Petrescu: „Tratament abuziv, vădit nelegal”
0
Hermannstadt s-a despărțit de jucătorul adus în iarnă! Anunțul oficial al sibienilor după retrogradarea în Liga 2
0
FCSB a transferat cel mai bun marcator din afara careului mare!
3
Știri din fotbal internațional
Șoc la supermarket în Mexic: ce cumperi cu 100 de lei la București vs 400 de pesos în CDMX
2
Haos uriaș înaintea startului Cupei Mondiale! Mii de protestatari au blocat drumul spre stadionul meciului de deschidere
0
Măsuri extraordinare în ajunul deschiderii Mondialului » A dat decret prezidențial pentru telemuncă obligatorie!
0
Primire șocantă de care au avut parte belgienii în SUA » Americanii i-au percheziționat la sânge chiar pe pistă!
2
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
1
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
11
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Un acord cu Teheranul s-ar putea semna într-o săptămână sau în câteva luni, ...
Libertatea
Șoferul camionului care a făcut dezastru în Constanța susține că i s-a ...
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Condamnarea definitivă a medicului Dorel Săndesc, anulată de Înalta Curte ...
Libertatea
asa, asa, fortati-va bine pe 1 aprilie, sa nu mai faca lumea misto de voi...
un nou blat marca fcsb-pandurii sau regehe-edi! rusineeee ! forta Dinamo
frustratul de sapunaru ar trebui exclus din fotbal,daca facea asa afara statea minim 6 luni,a mai fost suspendat pentru gesturi golanesti in Portugalia vreo 6 luni l a batut pe unu,acum a scuipat un specatator,asteptam minim 5 etape,a fost 11 m clar hent,si daca nu ,steaua a fost furata pe fata anu asta in atatea meciuri,as vrea sa fie invers acum ,sa crape toti dusii si haterii,apropos ce face baietii ???? pe ce loc e steaua deocamdata ??? hjaaajajaja cine pe pe primu loc si da m44 e la catei steaua eeee,steaua eee !acum a zis si craciunescu ce am zis si eu,a mai avut steaua 11m la popa in prima repriza,deci gura mica ca pute !hahaha,steaua l-a facut pe sapunaru sa se duca la nebuni,ba da prost si frustrat pe fata e asta,si haterii au curaju sa vb de arbitraj cand dinamo,astra si rapid ajutata de lpf in liga 2 a sa promoveze pe fata,sunt impotriva celui mai bun arbitru roman din istorie craciunescu care a spus tot timpu adevarul si cand a fost contra stelei,si contra celui mai mare fotbalist din tara hagi ,sunteti zeroD
STIU CA ESTI FRUSTRAT SI HATER,DAR ACUM VAD CA ESTI SI PROST,MACAR DE AI FOST TU IN VIATA TA,LA CATE MECIURI AM FOST EU PE STADION IN VIATA MEA,AM SI BILETE SI ABONAMENTE ,NULITATE CE ESTI
Asta este nivelul tau de inteligență andyandrei2015 , ai scris trei rânduri si numai vorbe urâte .Eu stiu ca adevarul doare,tu esti un sămantar care te fotografiezi pe malul arena ,stelistii adevărați sunt aia care se duc la baschet ,handbal ,rugby nu ăștia ca tine care se ascund in spatele tastaturii. Tu iubesti o clona si probabil esti travestit . Hai noapte bună ca mâine te duci la scoala dimineață!!!!!
Ce mai credem noi, nu cred ca e prea important, rezultatul ramane, asta e tot ce conteaza. Io sunt impartial pt ca FCSB nu ma intereseaza, si cred ca si unul si altul au dreptate, Avram a facut greseli, insa le-a facut si de ambele parti, asa cum nu poti sa ii iei gatul ca nu a dat 11m la Popa sau Marica, tot asa nu ai cum sa ii reprosezi ca nu a vazut hentul la Popa dar si sarbul (nu am retinut cum il cheama) prost gramada stiind ca are galben sa se tina de Popa in halul ala ....
probabil simti o placere incomesurabila cand postezi acelasi comentariu la cel putin 5 articole, nu?
Ce frumos sar toti cand media zice ca e Steaua avantajata....a fost 11m in min 20, atat conteaza...daca se dadea 11m acolo, meciul nu mai ajungea in momentul hentului. Restul e can-can. Chiar daca Steaua poate il rata...totul decurgea altfel. Dar pentru multi, fizica si teoria haosului sunt domenii necunoscute.
Scuze @bakunin, reply-ul s-a dus aiurea.
Ai dreptate, Sapunaru este un alt caz Mutu, doar ca mai putina valoare si mult mai multa nesimtire ... Daca se tinea de treaba cand era in Portugalia azi era departe, nu flegmandu-se cu spectatorii intr-un meci la Turnu Severin. Valoare a avut dar si-a batut joc, pt el a fi "jmeker" a contat mai mult. Pacat .... La meci nu m-am uitat, la cat ma intreseaza Liga 1 de cand Steaua a devenit FCSB nici macar nu stiam ca e meci azi :-), insa am vazut ultimile 5 minute si scandalurile de dupa. Avram a facut greseli, insa 11m a fost corect, eliminarea a fost corecta dar la Popa a fost hent (insa a fost greu de observat din pozitia unde se afla) insa trebuia sa dea un al 11m tot la un contact Sapunaru/Popa si mai trebuia sa dea niste rosii. Judecand la rece le inteleg frustrarea Pandurilor pt ca desi au jucat in 10 mai mult de o repriza au pierdut pe final dintr-o prostie, dar asta nu e un motiv sa te duci sa te bati cu spectatorii ....
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.