Alte știri din fotbal
Zeljko Kopic a revenit în România și a spus totul despre despărțirea de Dinamo: „Acum nu mai trebuie să intri pe Google ca să mă cauți”
2
Bombă la CFR Cluj! Ioan Varga trebuie să-i plătească o avere jucătorului aruncat peste bord de Dan Petrescu: „Tratament abuziv, vădit nelegal”
0
Hermannstadt s-a despărțit de jucătorul adus în iarnă! Anunțul oficial al sibienilor după retrogradarea în Liga 2
0
FCSB a transferat cel mai bun marcator din afara careului mare!
3
Știri din fotbal internațional
Șoc la supermarket în Mexic: ce cumperi cu 100 de lei la București vs 400 de pesos în CDMX
2
Haos uriaș înaintea startului Cupei Mondiale! Mii de protestatari au blocat drumul spre stadionul meciului de deschidere
0
Măsuri extraordinare în ajunul deschiderii Mondialului » A dat decret prezidențial pentru telemuncă obligatorie!
0
Primire șocantă de care au avut parte belgienii în SUA » Americanii i-au percheziționat la sânge chiar pe pistă!
2
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
1
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
11
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Un acord cu Teheranul s-ar putea semna într-o săptămână sau în câteva luni, ...
Libertatea
Șoferul camionului care a făcut dezastru în Constanța susține că i s-a ...
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Condamnarea definitivă a medicului Dorel Săndesc, anulată de Înalta Curte ...
Libertatea
Unii cu trofeele, alții cu frustrarea. :) Hai care Astra? Ploiești sau Giurgiu?
Am constatat , de mai multe ori ca dl Craciunescu comenteaza "dupa ureche" , sau " din experienta" La Hora nu a existat nici cea mai mica intentie, este limpede asta. mai uitati-va si la ce se intampla in Europa ! Un nou meci decis de arbitrii, un nou meci castigat rusinos de Steaua, un nou meci in care Steaua este arbitrata si avantajata de un bucurestean. Niciodata un crauovean nu a arbitrat , la Craiova Universitatea cu Steaua, invers insa DA. Este limpede ca se impune o campiona. Ceea ce a facut Sumudica este infinit mai grav decit ceea ce a facut Edi. Totusi Sumudica sta pe banca, Edi in tribuna. E strigator la cer. Mi-e scarba, nu ma mai uit la *** astea de meciuri. Azi Enache trebuia eliminat de mai multe ori, Steaua si-a aratat limitele, insa este , mereu impinsa de fluierasi. Este deja penibil
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Halatu', tata :))) Nu e articol produs de GSP, ci doar o relatare a opiniei celui mai mare arbitru roman, care n-are nici o legatura cu Steaua. Du-te si spinzura-te cu propriile matze :)))))))
SAPUNARU ESTE SINGURUL FOTBALIST ROMAN IN ACTIVITATE CARE A RIDICAT DEASUPRA CAPULUI UN TROFEU EUROPEAN , LA O MANA AVEA DRAPELUL ROMÂNIEI SI LA CEALALTA FULARUL RAPIDULUI ,EU CRED CA VOI SUNTETI FRUSTRATI.
Daca nu se acorda penalty la acea faza .....AVRAM SI COMANESCU AVEAU DE GAND SA IA MINGEA IN BRATE SA INTRE CU EA IN POARTA CELOR DE LA PANDURII !!!! ......numai sa castige ratatii astia ......GSP-ul prin aceste articole PRO FCSB vrea sa ne prosteasca pe fata ca FCSB a castigat pe bune aest MECI ...........UNDE NU SE POATE CU CAPRA SE APLICA JAPCA !!!!!!! HAI ASTRA !!!
Verdict dat de PORUMBOIU:1 nu a fost penalty in min 20 ,2 hent la Adi Popa,3 eliminare Enache ,11 m nu fost ,acum ce sa credem !!!! Există Dumnezeu si face dreptate ,banii din liga o sa ajunga in alta parte. Cu brichetă sef la cca, cu finu secretar la frf, cu cernat la comisii,cu mopul si soarele meu care sponsorizează puternic presa , mopul impresar ,cu Tudor" prietenul la nevoie se cunoaste" ,cu Vișan de la frf care inainte de plecarea naționalei se intalneste cu Becali si le spune ca nu risca nimic daca nu trimit jucătorii la lot ,cum sa piardă titlul ***!!!!!
Au inviat fanii Fcsb-ului ; rusine voua cu echipa pe care o simpatizati ...
despre *** , ce sa mai zicem , ei striga isteric ca am fost favorizati , desi penalty-ul a fost CORECT acordat ! ... asadar , AVRAM JR. NE FURASE 2 PENALTY-URI
pe langa penalty in min 20, am mai avut penalty la Marica, care are prim planul si este tras si pus la pamant in careu!!!!!!!! Steaua a fost dezavantajata inca odata
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.