Alte știri din fotbal
Specialiștii au calculat noile șanse la titlu, la jumătatea play-off-ului din Superliga
2
10 luni de închisoare cu suspendare pentru jucătorul din Superliga
0
Gigi Becali l-ar fi dat afară imediat după Farul - FCSB: „Nu permit așa ceva, îi spuneam lui MM”
0
Denis Alibec s-a luat de toată lumea după eșecul cu FCSB! Nici colegii nu au scăpat: „Trebuie să fim bărbați!”
1
Știri din fotbal internațional
Avem prima retrogradată din Premier League » Clubul va evolua în Championship după 8 ani
0
Gullit critică necruțător: „Și-a uitat ADN-ul. Fundașii nu mai știu să se apere, iar vârful este un argentinian”
0
Jackpot pentru Chivu: Inter își scoate jumătate din pagubă » Câți bani ar putea încasa pentru titlu și Cupă!
0
Scor de neprezentare în meciul echipei care îl curtează pe Mirel Rădoi
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
„Nu vreau să îmi pun toți sportivii în cap...” » Ana Maria Tănasie și „secretul” succesului pe Instagram
17
Ilie Bolojan a anunțat că nu demisionează, chiar dacă a pierdut sprijinul ...
Libertatea
Pariul riscant al PSD: Moțiune de cenzură sau anticipate? De ce Nicușor Dan ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Rolul lui Nicușor Dan „depinde de cât de amenințător poate fi” după votul ...
Libertatea
Absolut. Dinamo a fost dezavantajata clar. Dar sunt 7-8 sezoane in care a fost avantajata clar numai in mileniul asta deci mai taceti o data caini spurcati
Ceahlaul Piatra Neamt :)).Glumeam.Eu cred ca ori steOAIA ori cateii vor cumpara campionatul asta.Prea mult timp (in opinia lor) de cand nu au mai luat nimic
Campionat mediocru, echipe nepregatite fizic, arbitreje de tot rasul, conducatori colerici, stadioane goale.....Cam asta este imaginea fotbalului romanesc, iar noi ne tot intrebam cine o sa castige campionatul, cupa, supecupa!? Nici nu mai are importanta pentru ca fotbalul nostru nu merita atentia de care se bucura.
Campionat mediocru, echipe nepregatite fizic, arbitreje de tot rasul, conducatori colerici, stadioane goale.....Cam asta este imaginea fotbalului romanesc, iar noi ne tot intrebam cine o sa castige campionatul, cupa, supecupa!? Nici nu mai are importanta pentru ca fotbalul nostru nu merita atentia de care se bucura.
ii clar steaua va rupe nori in liga 1 are mari sanse sa castige campionatul si sigur il va castiga daca mai trasnfera ceva jucatori in iarna bn.. buni nu starini prosti mai bn romani si dak ramane si stoichita sigur ia campionatul fortza steaua
Clasamentul dupa etapa 13: 1.CFR 25 2.STEAUA 25 3.VASLUI 25 4.POLI 24 5.RAPID 23 6.DINAMO 22 7.URZICENI 22 8.BRASOV 21
pt noname13, catalin s si k13: mai copii, inainte de a injura, aduci argumente; ceea am scris, e bazat pe fapte,asa cum e cazul valiza, care vad ca se face uitat pt a lasa turma descultilor in liga 1; dar, probabil ca nu aveti nici buletin, sau aveti iq sub 30, altfel nu se explica commenturile voastre; de ,asa echipa ,asa suporteri.
Am sa-ti spun eu dragul meu...desi la cata ipocrizie e in tara asta n-ai cum sa recunosti. craiova - dinamo: penalty neacordat, claudiu niculescu oprit eronat pe motiv de offside. dinamo - international: 2 jucatori eliminati gratuit. dinamo - gloria: 2 penalty-uri neacordate. gaz metan - dinamo: 2 penalty-uri neacordate. dinamo - cfr: penalty neacordat. poli iasi - dinamo: golul iesenilor validat chiar daca a fost offside cat casa. singura greseala pro dinamo a fost in ghencea. offside la gol
in mod normal echipele care joaca in cupele europene o sa se mai incurce in campionat. dupa parerea mea vaslui si brasov au cele mai mari sanse sa termine turul pe locul 1.
Vorbesti ca prostu' doar sa te afli in treaba.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.