Comentarii (60)
skrap
skrap  •  02 Noiembrie 2009, 11:46

pentru vaslui urmeaza o perioada grea cu CFR,Steaua si dinamo dar si cu otelu si ceahlau... nu prea au sanse sa fie liderul de toamna indiferent de cat de bine arat echipa antrenata de Marius Lacatus, te iubim.

skrap
skrap  •  02 Noiembrie 2009, 11:45

rapid are cu dinamo, dupa cu gaz metan(care dupa parerea mea joaca cel mai frumos fotbal din liga 1, locul pe care este e nedrept), pandurii care a scazut, FC Brasov care pune probleme oricarei echipe... si Gloria Bistrita care are dorinta sa mai ia 1 pct din buc. CFR Cluj are cam cu aceleas echipe cu care mai are si steaua doar ca ei au cu ceahlau si noi cu Alba Iulia.

skrap
skrap  •  02 Noiembrie 2009, 11:42

roman asta este parerea ta, pana una alta lacatus a luat vaslui de pe locul 14 daca nu ma insel si a aduso la egal de puncte cu liderul indiferent cat de ZERO(0) este el ca antrenor, Steaua are sansele cele mai mari sa fie liderul de iarna avand in vedere meciurile care le are pana la sfarsit... avem cu Alba Iulia, dupa cu Astra, dupa cu Vaslui meci mai greu(care cred ca decide campioana de toamna), cu craiova care.... stiti si voi cum e si dupa cu Inter Milano(Curtea de Arges)

teodorene
teodorene  •  02 Noiembrie 2009, 11:34

daca nu ne furau arbitrii acum acest articol n-ar fi existat,aveam vreo 30 de puncte si le ziceam pa la toti.mi-as dori sa castige dinamo,dar cu arbitraje ostile n-avem nicio sansa.am mai castigat in trecut cu arbitrii,dar ca anul asta sa fim meci de meci defavorizati n-am mai pomenit.cred ca va castiga ori cluj,ori timisoara ca sunt multi arbitri ardeleni si se vede cum trag pentru ele

neaga1900
neaga1900  •  02 Noiembrie 2009, 11:34

Va fi un podium bucurestean!Veti vedea!Nu va grabiti sa-mi raspundeti!Vorbim dupa etapa 34...

•  02 Noiembrie 2009, 11:22
Postat de pe 02 Noiembrie 2009, 11:12

oameni buni, vad ca vedeti vasluiul care campioana care pe 2 etc ... reveniti-va uitati-va cine e antrenor acolo si mai reflectati ... o fi avand el 5 victorii pe linie, dar ca antrenor e 0. ZERO. as paria de pe acum ca vasluiul nu prinde locul 5 daca ramane lacatus pana la sfarsit. hai, care ma injura ?

Adevar graiesti ...

•  02 Noiembrie 2009, 11:19
Postat de pe 02 Noiembrie 2009, 10:46

eu as premia de pe acum Rapidul ca face spectacol atat in teren cat si in tribune si cand pierde si cand castiga ... singura echipa cu peste 20 goluri e rapid care are chiar 27 ...restul subtire cu spectacolul sper sa se salveze alba iulia si la anu sa atace titlul :) :)

Mda .. si la goluri primite tot asa: sta cel mai "bine"! Si cu Nae Manea o sa stea "si mai bine" ... Keep flying! :)

andrei.dinamo
andrei.dinamo  •  02 Noiembrie 2009, 11:18

pai una din astea timisoara, rapid sau vaslui

•  02 Noiembrie 2009, 11:14

@ecstasyslv "din primele 7 toate`si merita locul in afara de Urziceni si Timisoara care zic eu sunt la ora actuala cele mai blatiste echipe din Liga intai.CFR`u s`a mai potolit." frate inainte sa vorbesti ai vazut vreun meci al urziceniului?? tot blat a fost si cu rangers cand am batut cu 4-1?? lasa-te tata de fotbal si dute la cratita ca acolo e de tine

•  02 Noiembrie 2009, 11:12

oameni buni, vad ca vedeti vasluiul care campioana care pe 2 etc ... reveniti-va uitati-va cine e antrenor acolo si mai reflectati ... o fi avand el 5 victorii pe linie, dar ca antrenor e 0. ZERO. as paria de pe acum ca vasluiul nu prinde locul 5 daca ramane lacatus pana la sfarsit. hai, care ma injura ?

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează