Comentarii (60)
craz1est
craz1est  •  02 Noiembrie 2009, 11:03

Acum ca stiti de unde o sa iasa campioana, dragi gazetari,incercati sa acordati o atentie mai mare unor fotbalisti de genul lui Wesley si Parks.Incetati sa mai scrieti cu dedicatie de viata unor fotbalisti gen Surdu sau printi, cum ca provin din familii sarace si ce s-au mai chinuit ei.Cu totii suntem saraci,insa multi dintre noi n-au posibilitatile lor si nici ocazia de a ne plimba pe gazon la un meci oficial sau sa ratam in situatie de singur cu portarul.Parks,Wesley,Frunza,Trica,jucatorii etp

meimal2005
meimal2005  •  02 Noiembrie 2009, 10:57

da ai dreptate...p mine ma intereseaza sa fie steaua sus in frunte si dupa ea daca se poate numa provinciale.....sa vada bucurestiu cine e sefu in liga lu Mitica.....

craz1est
craz1est  •  02 Noiembrie 2009, 10:52

Vaslui sau Poli, a venit si randul lor (Porumboiu si Iancu), ca doar nu degeaba i-l sprijina pe Mitica.Dragomir a jurat sa impace pe toata lumea, astfel incat sa nu mai aibe contestatari.Dupa CFR, Unirea, urmeaza Poli, Vaslui, Brasov....Locul 3 stiu ca v-a fi ocupat sigur de Dinamo, iar in acest an o alta echipa din capitala v-a ramane pe dinafara europei. :) Dinamo, Steaua si Rapid, vor castiga din nou titlul, atunci cand vor face performanta in cupele europene, asa le-a promis Mitica.

•  02 Noiembrie 2009, 10:51

Eu unul nu mai urmaresc campionatul ca anii precedenti !!! In primul rind nu suport sa ii mai vad pe conducatorii din fotbalul romanesc!!! Mircea Sandu, Dragomir, Mititeu, Borcea , Becali & co !!! Nu e vorba de nici un echilibru care sa aduca ceva pozitiv.. In plus aceasta generatie de fotbalisti nu prea au talentul celor dinainte !!! Infrastructura e la pamint !! Bine ca am prins anii 70 - 80 cind aveam valoare ...

•  02 Noiembrie 2009, 10:49
Postat de neaga1900 pe 02 Noiembrie 2009, 10:45

De desfiintat o sa te desfiintezi tu si alti cativa ca tine!Continua sa visezi, copile!

ei fi si tu stelist(a) ca varu-miu pe care l-am intrebat sapt trecuta sa-mi zica un jucator de la steaua actuala si mi-a zis ... Lacatus ... dar el e stelist 100% are chiar si fular :) :)

•  02 Noiembrie 2009, 10:48

RAPID ..:X fzr :X joak ce`l mai frumos :X O viata pentru Rapid :X

•  02 Noiembrie 2009, 10:46

eu as premia de pe acum Rapidul ca face spectacol atat in teren cat si in tribune si cand pierde si cand castiga ... singura echipa cu peste 20 goluri e rapid care are chiar 27 ...restul subtire cu spectacolul sper sa se salveze alba iulia si la anu sa atace titlul :) :)

neaga1900
neaga1900  •  02 Noiembrie 2009, 10:45
Postat de pe 02 Noiembrie 2009, 10:41

Rapid sau Urziceni sper. Ca lot mi se pare ca CFR e de departe cel mai valoros, se vede clar la meci ce preluari fac ce pase dau suturi etc toate in tregim de viteza, se pare insa ca au antrenor foarte slab Importane e sa nu ia steaua sau dinamo, care sper sa se autodesfiinteze cat mai curand ... oricum ambele sunt pe drumul cel bun... catre desfiintare

De desfiintat o sa te desfiintezi tu si alti cativa ca tine!Continua sa visezi, copile!

•  02 Noiembrie 2009, 10:41

Rapid sau Urziceni sper. Ca lot mi se pare ca CFR e de departe cel mai valoros, se vede clar la meci ce preluari fac ce pase dau suturi etc toate in tregim de viteza, se pare insa ca au antrenor foarte slab Importane e sa nu ia steaua sau dinamo, care sper sa se autodesfiinteze cat mai curand ... oricum ambele sunt pe drumul cel bun... catre desfiintare

neaga1900
neaga1900  •  02 Noiembrie 2009, 10:16

Din nefericire,echilibrul sub semnul căruia se desfăşoară majoritatea confruntărilor din acest campionat,nu se datoreaza faptului , ca echipele de mana a doua , ar fi crescut!Se datoreaza caderii valorii echipelor cu traditie!...Orticum -anul acesta va fi un podium bucurestean,mai mult ca sigur!Cele trei echipe sunt in crestere-ma indoiesc, ca se vor mai lasa calcate in picioare ....E opinia mea si conform cu legile democratiei, mi-o pot exprima liber...

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează