Alte știri din fotbal
Specialiștii au calculat noile șanse la titlu, la jumătatea play-off-ului din Superliga
2
10 luni de închisoare cu suspendare pentru jucătorul din Superliga
0
Gigi Becali l-ar fi dat afară imediat după Farul - FCSB: „Nu permit așa ceva, îi spuneam lui MM”
0
Denis Alibec s-a luat de toată lumea după eșecul cu FCSB! Nici colegii nu au scăpat: „Trebuie să fim bărbați!”
1
Știri din fotbal internațional
Avem prima retrogradată din Premier League » Clubul va evolua în Championship după 8 ani
0
Gullit critică necruțător: „Și-a uitat ADN-ul. Fundașii nu mai știu să se apere, iar vârful este un argentinian”
0
Jackpot pentru Chivu: Inter își scoate jumătate din pagubă » Câți bani ar putea încasa pentru titlu și Cupă!
0
Scor de neprezentare în meciul echipei care îl curtează pe Mirel Rădoi
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
„Nu vreau să îmi pun toți sportivii în cap...” » Ana Maria Tănasie și „secretul” succesului pe Instagram
17
Ilie Bolojan a anunțat că nu demisionează, chiar dacă a pierdut sprijinul ...
Libertatea
Pariul riscant al PSD: Moțiune de cenzură sau anticipate? De ce Nicușor Dan ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Rolul lui Nicușor Dan „depinde de cât de amenințător poate fi” după votul ...
Libertatea
Finala campionatului se va juca in ultima etapa intre Vaslui si Dinamo.
Cel mai bine arata Steaua,si tineti minte,sunt dinamovist,a jucat bine la Timisoara,si Vasluiul joaca bine,insa mie nu imi inspira prea multa incredere Lacatus ca antrenor.In rest celelalte echipe sunt cam la acelasi nivel:Timisoara,Rapid,Dinamo,CFR,parca Urziceniul e putin peste.Mai este si Brasovul...echilibrat campionatul,insa cam slab valoric.Oricum raportand la investitiile si infrastructura care nu sunt in fotbalul nostru,suntem destul de sus.Sa vedem cat ne mai mentinem.Eu zic ca nu mult!
vad ca toata lumea nu are incredere in Vaslui doar din cauza antrenorului, desi tot sunteti de acord ca are o echipa foarte buna. Pai pentru un antrenor rezultatele actuale conteaza si nu cele din trecut, sa ne aducem aminte de Dan Petrescu in Polonia sau la Rapid. Eu unu am incredere in Lacatus, insa adevaratul test abia incepe. Oricum, suprematia Bucurestiului e demult apusa, cei ce spera in ea sunt niste adevarati nostalgici.
Chestia cu arbitri e un balon de sapun!In orice campionat sunt probleme cu si din cauza arbitrului!Cei mai multi nu gresesc intentionat, ci pur si simplu gresesc-asa vad ei faza in acel moment...Noi , ce privim mai mult pe la televizor de multe ori ne dam seama dupa ce vedem reluarea, asa ca dati-va seama....
tu vezi ce vrei!Noi vedem altceva...
Chestia cu arbitri e un balon de sapun!In orice campionat sunt probleme cu si din cauza arbitrului!Cei mai multi nu gresesc intentionat, ci pur si simplu gresesc-asa vad ei faza in acel moment...Noi , ce privim mai mult pe la televizor de multe ori ne dam seama dupa ce vedem reluarea, asa ca dati-va seama....
eu totusi vad ca urziceniul face fata chiar cu brio in UCL ...
de ce spui asta ? spune-mi la ce meciuri arbitrii au fost clar impotriva lui dinamo. daca te apuci sa scrii despre decizii la care arbitrul are acoperire regulamentara, dar si-a permis ca un hot odinar sa dea pt cealalta echipa abtine-te. ce-i drept cu gloria penalty-ul ala putea valora 2 p, deci alea le pot pune eu de pe acuma .. dar restul care sunt ? ionica serea ... ce l-ati mai vrea voi ...hm
sunt de acrod cu tine neaga, dupa ce a dominat fotbalul romanesc provincia timp de 2 ani acum cred ca urmeaza descatuserea echipelor din bucuresti... nici o echipa din romania nu merita sa fie in champions league, e prea buna competita pentru noi, nu vedeti ca noi nu facem fata nici in europa league? eu recunosc cand am vazut grupa stelei am zis ca facem maxim de puncte si uite ca avem 2 si suntem pe ultimul loc, pana si molodovenii sunt peste noi, sa numai zic ca am fost in urna 1.
teodornele apropo cu arbitrii tai, toate echipele din romania au avut probleme cu arbitrii, nimeni nu vede ce probleme are Gaz Metan Medias cu arbitrii
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.