FOTBAL  »  Superliga  »  

7 scurte » CFR a pierdut testul caracterului + De ce e Șumudică lider în sondaje

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 09:30

7 scurte - rezumatul rapid al celor mai interesante subiecte recente remarcate de Cătălin Țepelin, redactorul șef al Gazetei Sporturilor.

Cinci comentarii:

1. CFR a picat testul caracterului. Toni Conceicao a primit ceva mulțumiri stinghere, fiind pomenit prin declarații mai mult de jenă, că omul lăsase totuși echipa pe primul loc, cu 3 puncte peste Craiova și FCSB, deci contribuția lui la titlu nu putea fi ignorată complet. Dar grosimea obrazului se vede aici: Conceicao a fost prin Cluj zilele trecute, însă șefii CFR-ului nu l-au invitat nici la stadion, nici la vreo petrecere. Și ca să se simtă campion de-adevăratelea, nici nu i-au plătit restanțele de vreo 120.000 de euro. 

2. De ce și-a pus Becali suporterii în cap înainte chiar de a pierde marca Steaua? Pentru că n-a dat 2 bani pe părerile lor. De ce nu-l pune Becali pe Șumudică antrenor? „Pentru că nu vor suporterii, iar eu nu fac nimic contra lor”. E ceva care nu se potrivește aici. Pereții cantonamentului poartă încă semnele vizibile ale mesajelor anti-Șumudică din zona dură a galeriei, dar la fel de vizibile sunt și opțiunile fanilor mai puțin vocali prin graffiti. Sondaj GSP: „Ar fi Șumudică o variantă bună pentru FCSB?”. 70% dintre răspunsuri - DA. Alt sondaj GSP: „Cine ar trebui să vină la FCSB din vară?”. Șumudică are 30%, dublu față de Mangia sau Reghecampf. Alegând tot un antrenor de silicon, mesajul „Locul 2 nu e pentru noi” ar putea rămâne pe pereții lui Becali și anul viitor. 

3. Tot din seria nepotrivelilor: Gigi Becali vrea să-l dea pe Nedelcu și cere 5 milioane de euro. În februarie îi dăduse o hârtie să plece pe 2 milioane. Între timp, Nedelcu a jucat doar 5 meciuri ca titular, are zero pe linie în dreptul reușitelor, iar media notelor GSP este 5. Absolut logică explozia prețului, nu? 

4. Ați crezut că Tamaș s-a speriat de poliție, arest, condamnări? Și eu. Dar m-am răzgândit după ce am citit declarația asta: „Știu că am greșit, mai ales că sunt într-o țară străină”. Deci asta a fost problema. Că a comis-o într-un loc fără protecție, printre străini, printre neprieteni, printre oameni care nu înțeleg să-nchidă ochii dacă îi sună „cineva”.  

5. Alexandru Tudor s-a retras din arbitraj, dar continuă să-și joace rolul. Un amestec de habotnicie, extravaganță și izolare de „lumea care nu înțelege”. Să propăvăduiești simplitatea și apropierea de oameni prin credință e una. Să faci pe interesantul e alta. Pentru că mai degrabă așa te poziționezi când te cocoți pe acoperișul stadionului și la final dai buzna la vestiare cu barba vâlvoi și bocancii plini de noroi. 

alexandru tudor gsp

Plus două recomandări:

1. „După problemele cardiace m-am gândit să mă las. Și încă mă mai gândesc ... Sau poate mai joc, dar numai 2-3 ani. Până fac 30. Apoi mă duc acasă, să fiu liniștit, să mă bucur de copii. Familia e cea mai importantă”. Interviu PremiumGSP cu George Țucudean, cvadruplu campion al României și golgeter la zi al Ligii 1 - aici.

2. Plus o discuție cu Dan Petrescu și cărțile pe față, în Gazeta de azi.

dan petrescu cfr gsp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
paiazze
paiazze  •  15 Mai 2019, 16:33

Ceea ce mi se pare interesant la toate comentariile aproape identice ale ofuscatilor pro-CFR e ca niciunul nu combate faptele, ci o da romaneste pe "da' de ala de ce nu ziceti nimic?", vesnicul argument al celor fara argumente... De parca faptul ca becali e un nenorocit face ca CFR-ul sa fie un exemplu de corectitudine. Curat logic...

100347531193909
Ilie Ionescu  •  15 Mai 2019, 14:29

CFR nu a avut ce test sa pice, pentru ca nu a avut niciodata caracter. Se revendica a fi imperiali (austro-ungari) de la 1907, dar nu au pic de caracter. Un inceput praduiala nesimtita in 2008, cu puternica protective politica portocalie, au continuat in 2010 si 2012, dupa care au subtilizat banii au tepuit statul si angajatii si s-au ascuns la umbra insolventei. Dupa scurt timp, cu datoriile sterse, au revenit, reluand ciclul praduielilor, cu ajutorul fluierasilor credinciosi si a cooperativei "Sa fie omenie". Atunci despre ce caracter se poate vorbi la aceasta grupare honvedo-haiduceasca???

keepcalm
keepcalm  •  15 Mai 2019, 11:06

Jurnalisti aserviti, nu ati fi voi daca nu ati scrie ceva impotriva echipelor din provincie, e bine totusi ca sunt un mare caracter fosti elevi de la penitenciare romaniei acuma mari investirori si conducatori la fcsb

Vezi toate comentariile (5)
Comentează