FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV A lăsat Cipru pentru România » A fost la un pas de FCSB, dar acum a ales un alt club din Superligă

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 16:15 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 21:28

Daniel Celea (28 de ani) se întoarce în Superligă, după scurta experiență pe care a avut-o în Cipru la Nea Salamina Famagusta. Acesta urmează să semneze în câteva ore cu FC Botoșani și să intre în programul de pregătire al „principalului” Bogdan Andone

Doar jumătate de an a durat experiența fundașului Daniel Celea în Cipru! Acesta a plecat de la Chindia Târgoviște la Nea Salamina Famagusta, dar o accidentare groaznică l-a scos din circuitul echipei pentru mai mult timp.

Alarmă la clubul din Superliga, FIFA a blocat transferurile » Patronul a fugit să plătească datoria: „Aștept într-o oră să ne ridice interdicția”
INTERDICȚIE
Alarmă la clubul din Superliga, FIFA a blocat transferurile » Patronul a fugit să plătească datoria: „Aștept într-o oră să ne ridice interdicția”

A pierdut echipa doar după accidentare

Deși începuse bine sezonul în Cipru, fundașul central a suferit în august 2023 o ruptură a claviculei în două părți și a avut nevoie de 8 șuruburi pentru fixare. Ieșit din circuit, Celea a pierdut echipa, iar șansele să mai joace au fost minime.

A lăsat Cipru pentru România » A fost la un pas de FCSB, dar acum a ales un alt club din Superligă

Jucătorul a avut o discuție cu oficialii echipei cipriote și a decis că e cel mai bine pentru el să rezilieze contractul și să revină acasă, unde poate juca. Iar în câteva ore cu FC Botoșani și să intre în programul de pregătire al „principalului” Bogdan Andone.

De-a lungul carierei, Daniel Celea a mai evoluat la ACSO Filiași, Roșiori, Pandurii, UTA, Mioveni, Sepsi și Lodz (Polonia).

350 de mii de euroeste cota de piață pe care Daniel Celea o are în acest moment, conform siteului de specialitate transfermarkt

Celea: „Am fost aproape de FCSB”

Stoperul a fost pe lista lui Becali în 2021, dar în cele din urmă nu a mai ajuns la FCSB și a rămas la Chindia, unde a jucat până în vara anului trecut.

„A fost aproape să se facă. Mă gândesc că la un club atât de mare sunt foarte mulți jucători propuși. Nea Gigi voia cu disperare un fundaș central și de asta îmi spunea și mie impresarul că e aproape să se facă transferul”, a declarat Daniel Celea, la GSP Live.

În sezonul trecut, Celea a bifat 34 de meciuri în Superligă pentru Chindia Târgoviște, în care a marcat de două ori.

Momentan au interdicție la transferuri

FC Botoșani a fost înștiințată marți că a primit interdicție la transferuri. Moldovenii au achitat datoria și sper ca problema să se rezolve curând.

După anunțul venit de la FIFA, patronul Valeriu Iftime s-a informat asupra situației și a dispus astăzi plata a 80.000 de euro în contul transferului lui fundașului Charles Petro (22 de ani) internațional din Malawi. Și așteptă ca forul internațional să ridice interdicția clubului, în orele ce urmează.

Junior Pius a plecat în Portugalia

FC Botoșani a anunțat despărțirea de fundașul central Junior Pius, transferat la formația Deportivo de Chaves, din prima ligă a Portugaliei.

Sosit pe „Municipal” în a doua parte a sezonului anterior, Pius și-a câștigat locul în centrul apărării echipei noastre, evoluând în 28 de meciuri pentru „roș-alb-albaștri” și contribuind chiar și cu o pasă decisivă.

Bursa transferurilor la FC Botoșani

  • ANTRENOR: Bogdan Andone (nou)
  • VENIRI: Aldaír Ferreira (Dziugas), Ioan Filip (U Cluj), Andrei Miron (U Cluj), Juan Cruz Kaprof (Sarmiento Junin), Zoran Mitrov (Petrolul), Alexandru Piftor (Unirea Dej) 
  • REVENIRI: - 
  • PLECĂRI: Kablan Davy N'Goma (Hermannstadt), Carlo Casap (liber), Virgile Pinson (liber), Junior Pius (Chaves)

Bogdan Andone, antrenorul lui FC Botoșani, vorbește despre lupta pentru salvarea de la retrogradare

Citește și:

A revenit după 4 ani pentru a-și salva clubul de suflet: „E mai greu la retrogradare decât la titlu”
INTERVIU
A revenit după 4 ani pentru a-și salva clubul de suflet: „E mai greu la retrogradare decât la titlu”
Anunț categoric în Superliga: „Păstrez toți jucătorii și vreau să mai aduc! Trebuie să mă lupt până la final”
FC BOTOȘANI
Anunț categoric în Superliga: „Păstrez toți jucătorii și vreau să mai aduc! Trebuie să mă lupt până la final”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează