FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

Acceptat de vestiar » Mureșenii caută un antrenor care să aibă abilitatea să-i țină în frâu pe Mutu&Co

Niculescu e una din variantele luate în calcul
Niculescu e una din variantele luate în calcul

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2016 00:00

Vicecampioana are o misiune grea: să găsească rapid un antrenor pentru meciurile din play-off. Cei din conducerea clubului au schițat un portret robot al noului tehnician.

Este nevoie de un antrenor cu personalitate, care să poată ține în mână vedetele ardelenilor. Dar, în același timp, să fie acceptat de liderii echipei, Gabi Mureșan, Adrian Mutu și Edi Stăncioiu.

Pe lista scurtă au fost trecute câteva nume: George Ciorceri, Claudiu Niculescu, cuplul Lincar-Baciu și Dan Alexa, conform unor surse apropiate clubului din Ardeal. Ultimul e sub contract cu Rapidul, dar ar deveni liber dacă giuleștenii vor fi declarați azi în faliment.

În jumătate de an, pe banca tehnică a mureșenilor s-au perindat nu mai puțin de 5 antrenori: Dan Petrescu, Vasile Miriuță, Cristiano Bergodi, Petre Grigoraș și Carol Fekete, ultimul fiind ajutat chiar de jucătorii importanți ai echipei, în frunte cu Adrian Mutu. Până la numirea unui nou tehnician, antrenamentele vor fi conduse în continuare de Fekete și Mutu.

"Suntem în negocieri, avem două, trei piste pe care le discutăm, iar în zilele următoare vom anunța și cine va fi viitorul antrenor al echipei ASA Tg. Mureș. De mâine analizăm și vom lua hotărârea"
Bogdan Mara, președinte ASA Tg. Mureș

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1629280413960765
Ioana Maria  •  04 Martie 2016, 10:56

ar fi bine sa antreneze claudiu maior k tot a demisionat si sa ia secund ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează