FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iulian Cristea l-a supărat pe Mihai Stoica: „Și-a dat el viața la națională”

Iulian Cristea, accidentat în Muntenegru - România 2-0
Iulian Cristea, accidentat în Muntenegru - România 2-0

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 15:23 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 16:36

Iulian Cristea (27 de ani), fundașul de la FCSB, s-a accidentat grav în meciul Muntenegru - România, scor 2-0, și va lipsi 6 luni.

MM Stoica, managerul roș-albaștrilor, s-a supărat pe Cristea și îi reproșează că, deși s-a lovit în minutul doi al meciului naționalei, a mai continuat pentru încă 8 minute și și-a agravat accidentarea.

În primă fază, jucătorul de la FCSB și-a prins piciorul în gazon după un duel cu Mugosa, și a acuzat probleme la genunchiul drept. 

Cristea a primit îngrjiri medicale, a reintrat în joc, dar n-a rezistat pe teren decât până în minutul 10, când piciorul i-a cedat iar la o schimbare de direcție. Iulian Cristea a cerut schimbare și a fost înlocuit cu Alexandru Crețu de la CS Universitatea Craiova.

Născocirea lui Becali » Aduce un mijlocaș de la Mioveni ca să-l pună fundaș central!
FCSB
Născocirea lui Becali » Aduce un mijlocaș de la Mioveni ca să-l pună fundaș central!

MM Stoica, supărat pe Iulian Cristea

„Bine că e Cristea acolo, să vadă Zenica. Probabil că era charterul oricum. Crezi că ne-a explicat cineva? E problema echipei naţionale. Când e o accidentare de genul ăsta, având în vedere că e genunchiul umflat şi e lichid acolo, RMN-ul ca să fie relevant trebuie să se facă între 48 şi 72 de ore.

Ori mergea acasă, ori merge acolo, tot aia era. Bineînţeles că voiam să vină acasă. Abia mâine (n.r. - azi) poate face RMN. Probabil ligamentul încrucişat anterior e rupt.

Foarte vinovat e şi el. Sunt foarte supărat pe el, că n-a ieşit de prima dată. Eu cred că a fost o entorsă şi el şi-a dat viaţa la naţională. Pentru asta, până în iarnă va sta şi noi trebuie să căutăm trei fundaşi centrali” a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Citește și alte știri despre FCSB:

În sfârșit, pleacă Florin Tănase? Ofertă concretă pentru căpitanul FCSB + Gigi Becali confirmă negocierile

Mihai Stoica îl contrazice pe Ilie Dumitrescu în privința jucătorului propus la FCSB: „L-am urmărit și știu ce zic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează