FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

EXCLUSIV Adrian Mititelu Jr., prima reacție după numirea lui Mutu: „Urmează transferuri!”

Adrian Mititelu Jr. a oferit o primă reacție pentru Gazetă după numirea antrenorului Adrian Mutu, informație oferită în exclusivitate de GSP.ro.
Adrian Mititelu Jr. a oferit o primă reacție pentru Gazetă după numirea antrenorului Adrian Mutu, informație oferită în exclusivitate de GSP.ro.

Articol de - Publicat sambata, 29 mai 2021 00:01 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 08:32

Adrian Mititelu Jr., conducătorul celor de la FC U Craiova, a oferit o primă reacție pentru Gazetă după numirea antrenorului Adi Mutu, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro.

„Au fost câteva chestii de pus la punct, la negocieri, dar nu cerințe ieșite din comun. Într-o săptămână am perfectat totul. Nu ne-a cerut jucători, nu e vorba despre așa ceva. 

Conducerea și antrenorul se consultă în legătură cu perioada de transferuri. Evident că vom întări echipa în perioada următoare, vor veni fotbaliști. Când vom bate palma cu vreun jucător, veți afla pe site-ul clubului. 

Sper să facem cât mai multe puncte în noul sezon și să ne apropiem de primele poziții ale clasamentului. Va fi un an greu, ne vom bate cu multe echipe care dispun de un buget mare. Vrem să facem un campionat bun pentru o nou-promovată”, a declarat Mititelu Jr. pentru Gazetă.

Adrian Mutu, prezentat oficial de FC U Craiova

ℹ Adrian Mutu este noul antrenor al Fotbal Club Universitatea 1948! ❕"Briliantul" a semnat un contract pe 2 ani cu Știința! 🙌 Bine ai venit, Adi! #Științasuntemnoi

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Vineri, 28 mai 2021

Mutu a semnat în urmă cu puțin timp cu FC U Craiova, la hotel Phoenicia din București, în prezența lui Adrian Mititelu jr. și a avocatului Dan Idita. Acordul se întinde pe doi ani. 

Noul antrenor al alb-albaștrilor va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună în primul sezon, iar obiectivul e accederea în play-off.

Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova.
- Adrian Mutu, antrenor FC U Craiova

🔵 Adrian Mutu | Noul antrenor al Științei!

🔵 Cât de încântat ești de venirea "Briliantului? #Științasuntemnoi

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Vineri, 28 mai 2021

Adrian Mutu a revenit în Liga 1

Mutu a preluat reprezentativa de tineret la începutul anului 2020, a reușit calificarea la Euro U21, unde „tricolorii mici” nu s-au făcut de râs. Au încheiat pe locul 3 o grupă cu Germania, Olanda și Ungaria, la egalitate de puncte cu primele două formații, însă cu un golaveraj mai slab. 

De-a lungul carierei de antrenor, Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari și Al-Wahda (echipa U21). Recent, „Briliantul” a obținut licența PRO.

Citește mai multe știri de actualitate:

„Noua echipă se va numi Farul Constanța” » Fuziunea cu Viitorul, tot mai aproape! Ultimele detalii

Interviu cu Alex Chipciu: „Becali mă consideră trădător? Hai s-o lămurim!” » Pleacă de la CFR Cluj? „Vreau să lucrez cu Adi Mutu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  29 Mai 2021, 10:49

Daca stie imnul e bine. Inainte de culcare, sa mai tragem o cantare.

flosud97
flosud97  •  29 Mai 2021, 10:48

Forza Stiinta alleeeee lumea se intreaba de ce noi pentru tine am face orice aleeeeeeee Forza Stiinta alllleeeee alllleeeee Forza Stiinta alllleeeee

2284730755005067
Gabriel-Ciprian Gheorghe  •  29 Mai 2021, 10:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ai grijă treabă ta,e periculos.E membru în "celebra" peluza nord????????????

Vezi toate comentariile (17)
Comentează