FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCU CRAIOVA 1-1

FOTO Adrian Mititelu, iureș după remiza cu Poli Iași: „DEMISIA! Incompetență”

Poli Iași și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 13 din Superligă. Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, a răbufnit la adresa arbitrului Iulian Dima.
Poli Iași și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 13 din Superligă. Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, a răbufnit la adresa arbitrului Iulian Dima.

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 18:22 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 18:54

Poli Iași și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 13 din Superligă. Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, a răbufnit la adresa arbitrului Iulian Dima. 

„Centralul” Iulian Dima a luat două decizii controversate în repriza secundă a partidei din Copou. L-a iertat de eliminare pe portarul Ionuț Ailenei, după o înștiințare venită din camera VAR, de la Szabolcs Kovacs, apoi i-a arătat ușor al doilea cartonaș galben lui Leo Lacroix.

Iulian Dima și Szabolcs Kovacs, decizii controversate în Iași - FCU Craiova » „Roșu” anulat și eliminare dictată pentru adversari, la două minute distanță
Poli Iași - FCU Craiova
Iulian Dima și Szabolcs Kovacs, decizii controversate în Iași - FCU Craiova » „Roșu” anulat și eliminare dictată pentru adversari, la două minute distanță

Adrian Mititelu, scandal după Poli Iași - FCU Craiova 

Tabăra oltenilor a protestat vehement în timpul partidei. La scurt timp după fluierul final, finanțatorul Adrian Mititelu a răbufnit printr-o postare pe facebook: 

VASARASS, DEMISIA! Motive: 

Incompetenta! Arbitrajul este MULT MAI RAU decat in vremurile de trista amintire! 
Administrarea arbitrajului in fotbalul romanesc se dovedeste a fi una foarte proasta

- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova 

Adrian Mititelu Jr.: „Am asistat la răzbunarea familiei Kovacs”

Adrian Mititelu Jr. a avut o opinie la fel de dură. 

„În seara aceasta am asistat la răzbunarea familiei Kovacs în urma declarațiilor noastre de-a lungul timpului. Nu este posibil să fie anulat acest roșu de ultim apărător.

Chiar dacă mingea nu a intrat în poartă, portarul îl obstrucționează violent și clar pe Chițu, care nu mai poate lovi cum trebuie balonul cu capul. Kovacs cel mic a ținut expres să îl corecteze pe Dima și să anuleze cartonașul roșu.

Două minute mai târziu, Lacroix protejează mingea și fără intenție îl atinge pe Buș care cade spectaculos si primește al doilea galben. Incredibilă desfășurare de forțe a familiei Kovacs. Felicit echipa că a avut forța de a egala în 10 oameni, iar cu puțină șansă puteam chiar învinge”, a spus Adrian Mititelu Jr., potrivit Fanatik

FOTO. Iulian Dima, decizii controversate în Poli Iași - FCU Craiova

+5 FOTO

Iulian Dima a arătat inițial direct cartonașul roșu. Szabolcs Kovacs, oficialul din camera VAR, l-a chemat pe „central” să revadă faza pe monitorul de la marginea terenului. Dima s-a răzgândit, a întors decizia și l-a avertizat pe portar doar cu „galben”. Oltenii au protestat, dar în zadar.

Staff-ul oaspeților a luat foc la acțiunea imediat următoare. Aflat în duel cu Sergiu Buș, Leo Lacroix a încercat să protejeze mingea. L-a șters pe atacantul ieșean cu mâna aproape de zona gâtului, un contact lipsit de intensitate. Dima n-a stat pe gânduri și i-a arătat elvețianului al doilea cartonaș galben.

Citește și alte știri din Superligă: 

FCSB nu are voie să aibă emoții cu Voluntari! » Doar Olaru și Coman valorează cât tot lotul ilfovenilor!

EXCLUSIV Verdict dur după Farul - U Cluj: are ruptură musculară și va lipsi o lună!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (33)
danny_l
danny_l  •  23 Octombrie 2023, 08:53
Postat de Joe2022 pe 22 Octombrie 2023, 21:59

CSU clona Craiova e adevărata Craiova? Aia teleportata politic direct in Liga a 2a , finanțată cu bani Anrp? Se vede ce joaca CSU clona. Cu jucători de națională e ciuca bătăilor! In 2 ani daca joaca la fel de prost o să ajungă echipa de pluton sau se desființează. S au terminat banii de la stat. Rotaru nu cred că mai baga din buzunar prea multi bani. Bine că și aia din buzunar tot *** sunt!

Nu știu de ce, dar cred că sezonul ăsta clona va juca în play-out, la FCU înțeleg,Mititelu e paranoic, dar la CSU, să nu aduci antrenor, asta chiar e grav, bănuială mea se confirma, ăsta e ultimul sezon a lui Rotaru la CSU.

danny_l
danny_l  •  23 Octombrie 2023, 08:50
Postat de id45 pe 22 Octombrie 2023, 22:49

Ce spui tu străine ? Îi dă cu cotul în gât și nu e corect ? Wou ... vezi meciul de acum cu echipa de cartier ? Sunteți *** , cu toate vedetele voastre ! Cu aceste echipe ... vreți ... Europa ??? Dacă mingea aia din minutul 97 ... era lovită jos pe poartă ... o lua pe cocoașă și Craiova !

Bus a venit în cotul lui Lacroix,atât va duce mintea ce să mai spun chiar jucatorul spune că a fost o șmecherie fotbalistică, daca-l lovea cu cotul,il lua ambulanta, da voi ce să știți.

danny_l
danny_l  •  23 Octombrie 2023, 08:47
Postat de costeltudor pe 22 Octombrie 2023, 22:57

Pana când România nu va scapa de PUȘCĂRIAȘII Becali și Mititelu , fotbalul românesc NU va progresa !!! Acestia doi prin mijloacele pe care le folosesc , împing fotbalul la pieire !

Bai prostea, vii tu să investești săracele,numai de comentat aiurea sunteți buni

Vezi toate comentariile (33)
Comentează