Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile despre sport și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

DA, AM ÎNȚELES


LIGA 1    •   SUSPENDARE

"Ajutor" de la Comisie: decizie de ultim moment în cazul lui Steliano Filip

Miercuri, 02 Martie 2016

Steliano Filip, 21 de ani, a fost suspendat de Comisia de Disciplină doar un singur meci după eliminarea din partida cu Astra, 1-1.



Astfel, fundașul dinamovist va rata doar meciul din Cupa României cu Steaua, fiind apt pentru Derby de România de duminică, de la ora 20:30.

Steliano Filip a primit direct cartonașul roșu în meciul cu Astra, în minutul 40, după ce a făcut un fault în poziție de ultim apărător asupra lui Boudjemaa.

De obicei, suspendare de doar o etapă primesc jucătorii eliminați în urma a două "galbene".

Comentarii (48 ) Adaugă comentariu

theodoric  •  03 Martie 2016, 10:27

articol scris pt postacii *** si *** care stau cu gura cascata la orice stire despre Dinamo )))... *** *** alb rosie...))

gutza23  •  03 Martie 2016, 09:42

e foarte simpla speta asta,desi eu unu am crezut cand am vazut faza ca a fost de rosu clar, filip nu trebuia eliminat si asta au spus-o oameni ft,ft competenti adica craciunescu si porumboiu deci dupa cum a spus e ft simplu,comisiile trebuiau sa anuleze suspendarea definitiv dar asta ar fi insemnat sa-si admita greseala si sa-l incrimineze si automat sa fie fortati sa-l pedepseasca pe arbitru!!!! asa sa se disculpe oarecum dar in acelasi timp sa arate ca au partial dreptate au dat decat o etapa

Marius Nica  •  03 Martie 2016, 08:50

Postat de dincolodenori pe 03 Martie 2016, 06:57

Anghelacheeeeeeee .............. la butoaneeeeeeee......

Ma-taaaaaa, la produs!!!!!!

Vezi toate comentariile (48)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase