LIGA 1  ·  AMICALE

Amical cu scandal jucat de Astra » Jucătorii au ratat intenționat penalty-uri, iar Șumudică a răbufnit: "Bă, jucați la pariuri?!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 23:22

Astra a pierdut amicalul disputat în Cipru contra echipei la care evoluează Cornel Rîpă, Pogon Szczecin (Polonia), scor 1-3, iar Marius Șumudică a acuzat un comportament bizar din partea arbitrilor.

 Centralul a acordat ușor două lovituri de la 11 metri în prima parte a meciului, una pentru Astra și una pentru Szczecin, iar executanții giurgiuvenilor au ratat intenționat.

Primul executant, Cristi Săpunaru, a trimis fără forță spre poartă, așa că arbitrul a cerut ca penalty-ul să se repete. A doua oară, Daniel Niculae a șutat intenționat pe lângă poartă.

La finalul primei părți, Marius Șumudică le-a cerut socoteală arbitrilor și i-a întrebat dacă au jucat la pariuri. "Joci la pariuri? Ce vrei? Terminați meciul!", a reacționat tehnicianul campioanei.

Astra nu este singura echipă din Liga 1 care a acuzat arbitraje ciudate în partidele de pregătire. CFR Cluj, care are stagiul de pregătire tot în Cipru, s-a plâns de comportamentul arbitrului bulgar din amicalul cu Mezokovesd -Zsori.

Deși ardelenii s-au impus cu 4-1, greșelile de arbitraj care i-au favorizat nu au fost pe placul conducerii, a antrenorului sau chiar a jucătorilor (detalii AICI). Gestul total neașteptat făcut de prima și ultima soție a lui Cristi Borcea
Libertatea
Comentarii (2)
redshow  •  26 Ianuarie 2017, 08:39

Sumi-Bet era sucarit ca nu i-au vandut si lui pontul sa se bage si el cu un bilet :)))

para.para  •  26 Ianuarie 2017, 00:55

TEMA pentu acasa data astora de la gigi sporturilor: Constitutia Romaniei - Art. 30 – Libertatea de exprimare: (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisă.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1