FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionuț Negoiță s-a săturat și atacă: „Unii vorbesc, dar nu dau 10 lei!” » Cui vrea să dea clubul + „O să îmi fac card DDB”

Ionuț Negoiță o vinde pe Dinamo +11   FOTO
Ionuț Negoiță o vinde pe Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 11:43 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 12:07

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a dat din nou detalii despre vânarea clubului și i-a criticat pe cei care doar vorbesc și nu se implică la echipă.

„Nu vreau să mai vorbesc despre vânzarea lui Dinamo. Nu am primit nici măcar un telefon de la Muhammad Murad. Până acum, doar suporterii au făcut ceva cu adevărat, prin programul DDB. Au făcut rost de bani și ei sunt cei care, practic țin clubul. 

Văd că sunt foarte mulți dinamoviști care vorbesc, dar nu sunt în stare să dea 10 lei pentru a salva echipa. Sunt foarte implicați...  Vorbesc doar ca să se bage în seamă. Dacă vorbești fără să faci nimic mi se pare lipsă de respect. Asta arată cât de dinamoviști sunt. Oamenii valoroși sunt cei care fac lucruri”, a declarat Ionuț Negoiță la Pro X.

 „Fanii lui Dinamo pot trece la nivelul următor”

 Negoiță speră ca fanii lui Dinamo să preia clubul, iar alături de el să vină mai mulți investitori puternici. 

„Din pacate, nu a venit un investitor care să își asume toată responsabilitatea pentru a menține clubul pe linia de plutire, dar și de a face performanță. 

Ce au făcut fanii e fără precedent în România! Cred că pot trece și la următorul nivel de susținere. Sper să susțină clubul în continuare și să vină cât mai mulți fani. S-ar putea alătura și alții, cum ar fi domnul Muhammad Murad. Oricine este așteptat la Dinamo ca să se implice. Vreau foarte mult ca fanii să ia Dinamo clubul. Eu voi rămâne mereu dinamovist și voi face tot ce pot ca să ajut.

Și după ce voi ieși voi rămâne apropiat de club. Însă vreau să dau responsabilitate altora. Imediat cum ies din acționariat o să-mi fac card DDB de cel mai înalt nivel (n.r. Elite, de 1948 de euro pe an)”, a adăugat omul de afaceri.

FOTO. Imagini de la amicalul Dinamo - Rapid 1-0

+7 FOTO

VIDEO. Ionel Ganea îl atacă pe Florin Prunea: „Dacă se pricepea foarte bine la fotbal, de ce e Dinamo așa jos?

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Un fost campion cu Dinamo sare la gâtul lui Negoiță: „Asta nu e escrocherie?”

Florin Prunea: „Bălănescu face pe el de frică” + Momentul despre care spune: „N-am mai întâlnit așa ceva în toată cariera!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  17 Iunie 2020, 14:49

ce pungas e negoita asta, auzi la el, vrea sa iasa din actionarat dar sa ramana langa club, adica un fel de am murit dar raman cu voi, el crede ca face cum ia facut Badea lui, de la tzepuit si practic negoita nu are nimic, ba baiatule, noi nu suntem fc avantu branzaveni sa incerci smecherii, pacat ca o parte din pch e amanetat de tine si iti canta in goarna

babacloanta
babacloanta  •  17 Iunie 2020, 12:49

prunea se pricepe se pare numai la litigii in instanta la fotbal peunde a a fost numai scandal si rezultate mizere ..cam asta e dle ganea despre prailea ..performanta f slaba dar banii sa curga ..la iasi parca avea salariu aproape cat umate din lot ..ducase ..cine il mai angajeaza il angaeaza ca si caine care latra ,ca ţaţa care se cearta tipa si urla la toti gen palmier prodanca reghenpaf .la Dinamo in loc sa fie alturi de suporteri sa luat cu ei si a pierdut detasat ..uite ce fac suporterii PCH DDB umplu un stadion fara sa se joace acel meci ..umplu un stadion fara sa aiba voie in stadion ..prailea sa primeasca salariile restante din banii atrasi de el la club ***ia facut drogati ,betivi golani numai ca il pupa pe negoita dimineata sear***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează