FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Amintiri din sfertul UEFAntastic! Dorin Goian: „Ne-am văzut la biliard și nici nu ne-am băgat în seamă”

Amintiri din sfertul UEFAntastic! Dorin Goian: „Ne-am văzut la biliard și nici nu ne-am băgat în seamă”
Amintiri din sfertul UEFAntastic! Dorin Goian: „Ne-am văzut la biliard și nici nu ne-am băgat în seamă”

Articol de - Publicat joi, 24 decembrie 2020 14:15 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 14:37

Dorian Goian (40 de ani) fost campion cu FCSB, a lăsat cariera de jucător și s-a mutat la Suceava, acolo unde a cochetat cu antrenoratul la două echipe de Liga 3, Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți.

Vezi AICI interviul integral cu Dorin Goian

Fostul internațional a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor în care a povestit cum a traint momentul sfertului UEFAntastic, împotriva lui Rapid, și și-a adus aminte chiar de un moment din ziua meciului cu giuleștenii: „Știi că în perioada aia, în dimineața meciurilor, se mergea la IDM. Să jucăm biliard. Cele două ore în care te mai destindeai. 

Rapid venea și ea, ne-am întâlnit acolo cu câteva ore înainte de primul fluier. În alte zile, când jucam și noi, și ei acasă, ne vedeam și ne mai salutam. În acea dimineață, noi am intrat într-o parte, ei în cealaltă. Practic, se evita orice contact”. 

Dorin Goian: „Am avut ocazia să stau cu domnul președinte Băsescu”

Dorin Goian a vorbit și despre perioada de după „dubla” cu Rapid din Cupa UEFA: „După mai mult timp, când ne mai vedeam pe la lot, ne tot reproșau că n-am meritat calificarea. Noi o țineam pe a noastră, ei pe a lor, dar a rămas calificarea. Un moment cu bucurie imensă. Am avut ocazia să stau cu domnul președinte Băsescu la un pahar cu vin. Nu oricine face asta”.

154 de partidea strâns Dorin în tricoul FCSB-ului, alături de care a luat două titluri și o Supercupă

60 de meciuria adunat Goian în naționala României, pentru care a punctat de 5 ori

VIDEO. Lucrul pe care Dorin Goian nu l-a spus niciodată: „Vomitam mereu la pauză”

Citește și:

Cum a reacționat Dennis Man când a aflat că e idolul lui Octavian Popescu, noua perlă de la FCSB: „M-a surprins când am auzit!”

Florin Prunea se ia de fanii lui Dinamo: „Nu cred că este o ruptură totală între suporteri și conducere! Unii stau la masă, alții dau comunicate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dubluv
dubluv  •  24 Decembrie 2020, 16:13

multi au stat la un pahar cu Basescu, Goiane! Nu lua asta ca pe o performanta, ca nu e.

104646408180595
Calin Pintea  •  24 Decembrie 2020, 15:26

Goian aiureaza, fabulează, este un eretic! Nu a citit și nu respecta biblia cazarmii, care decretează ca Steaua nu a existat in perioada 2003-2017, pana la apariția caricaturii amatoare! Nu a existat nici semifinala UEFA, nici meciurile cu Valencia, Villareal, Real, Arsenal, Kiev, Ajax, Chelsea, etc și nici cântecele peluzei sud pentru echipa și culori! Toate sunt inventii, minciuni, care fac parte din complotul împotriva inegalabilei, inestimabilei, unități militare sovietoide! Inacceptabile aceste atentate împotriva imaginii Cazarmii și implicit a securitatii naționale!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close