FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 3-2

ANALIZĂ GSP // Defensiva, din nou punctul slab al lui Dinamo! 3 schimbări pe care Bratu trebuie să le facă în echipa de start

Articol de - Publicat marti, 07 august 2018 08:58

Dinamo a pierdut pe terenul celor de la Gaz Metan, 2-3, și a ratat posibilitatea de a fi lider după trei etape.

Jocul elevilor lui Florin Bratu a fost unul slab, în special în defensivă. Fundașii dinamoviști au avut din nou ezitări, greșeli de marcaj și au fost depășiți cu ușurință de adversarii de la Gaz Metan.

7
goluri a încasat Dinamo în 3 meciuri, cea mai slabă apărare din Liga 1

Pentru meciul cu FC Viitorul, de luni, Florin Bratu ar putea face mai multe schimbări în echipa de start a lui Dinamo, în special în defensivă.

1. Jaime Penedo

Portarul panamez de 36 de ani a avut evoluții ezitante în ultimele două meciuri. După ce a luat gol din corner la meciul cu FCSB, Penedo a ieșit greșit la golul doi al celor de la Gaz Metan și a fost surprins de Fortes la golul trei. Totuși, deși nu trece prin cel mai bun moment al carierei la Dinamo, Penedo pare că are postul de titular asigurat, cel puțin în următoarele meciuri, având în vedere că se luptă cu doi portari fără experiență, Mihai Eșanu (20 de ani) și Vlad Muțiu (23).

2. Sergiu Popovici

Sergiu Popovici, transferul surprinzător făcut de Dinamo în această vară, a avut evoluții dezamăgitoare în primele trei etape, iar cu Gaz Metan a fost cel mai slab jucător de pe teren.

3
a fost nota primită de Sergiu Popovici după Gaz Metan - Dinamo 3-2

Popovici ar putea fi schimbat de Vlad Olteanu, cel care a fost titular în sezonul trecut. Olteanu, 22 de ani, nu a strălucit în play-out, dar a părut mai sigur în evoluții decât Popovici și ar putea redeveni titular în echipa lui Bratu.

3. Georgios Katsikas

Florin Bratu a insistat pentru ca fundașul grec Georgios Katsikas, 28 de ani, să rămână și în acest sezon. În aceste trei etape, grecul a arătat că este o verigă slabă în defensiva dinamovistă. Fără viteză și cu multe dueluri pierdute, Katsikas este mai slab decât colegul său, Mihai Popescu, și ar putea pierde locul de titular.

Ricardo Grigore, 19 ani, a arătat în play-out, unde a avut evoluții sigure, că poate fi o soluție excelentă pentru defensiva lui Dinamo și ar putea apărea în echipa de start a "câinilor" în următoarele meciuri.

6 meciuriși un gol are Ricardo Grigore la Dinamo

O altă variantă pentru defensiva lui "câinilor" ar putea fi Denis Ciobotariu. Fundașul de 19 ani a revenit după un împrumut de la Chindia, unde a avut evoluții apreciate.

Citește și: Omul lui Bratu a fost cel mai slab de pe teren cu Gaz Metan » Eroii vin din trupa lui Teja » Ce note au primit jucătorii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
2036290743290484
Ion Marin  •  10 August 2018, 09:42

BRATU, antrenor de 5 bani , atac de 3 bani si aparare de 2 bani.I am cantat de multe ori aici ,ca daca nu si aduce un fundas central de clasa , un fundas stanga si un atacant de clasa , la anul dupa play off , va fi in DIVIZIA B, DAR CRED CA NU L APUCA CRACIUNUL LA DINAMO CU STRATEGIA LUI SCHIOAPA si goluri luate de Cascadorii rasului, cu Steaua , unul , cu Medias altul si cu aceasta aparare , tot asa de la A LA infinit , TIMPUL TRECE REPEDE , SI VA FI ALT AN CATASTROFAL LA DINAMO.Popovici , are forta in sut , nu a batut nicio lovitura libera, pentru ca nu e lasat ,trebuie urcat mijlocas stanga si trebuie pus in valoare , nu criticat, are stofa de fotbalist..Adu jucatorii de valoare de care ai nevoie, in atac cu Moldoveanu , vom juca in B la anu.Bratu va pierde pe incapatanarea lui excesiva , asa cum a facut si IOAN ANDONE.Ei nu accepta sfaturi , au impresia ca sunt academincieni in fotbal , dar nu au inspiratie si nici capacitatea de a merge in ligile inferioare sa caute de jucatori , pentru ca si acolo sunt jucatori ieftini si valorosi.Le doresc suucces la amandoi, au calitati , dar degeaba daca nu sunt mai concilianti in a accepta si pererile altora.

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  07 August 2018, 21:25

articol de sergiu alexandru . ar trebui sa vii antrenor in locul lui bratu ca vad ca le ai cu teoria .

vasy86le
vasy86le  •  07 August 2018, 18:09
Postat de daweirl pe 07 August 2018, 16:17

Dupa derbyul cu voluntari se vedeau campioni ,a venit gazul si le a dat cu terenul in cap si i a trimis unde le este locul ,pe 7...

Cine se vedea ma campion? cat de ipocrit sa fii sa crezi ca dupa 2 etape esti campion.. daca voi credeti asta, nu inseamna ca toti cred. Acest esec cu Gazul trebuie sa ne dea de gandit, apararea e penibila, trebuie facut ceva neaparat, chiar daca in atac stam bine, nu ai cum sa dai 3-4 goluri in fiecare meci..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează