FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-3

Anghel Iordănescu îl face praf pe Gigi Becali: „Ordinul a venit imediat prin telefon. Dați-i lui licența PRO!”

Anghel Iordănescu (72 de ani) a criticat în termeni duri intervențiile lui Gigi Becali (64 de ani) din timpul meciului FCSB - Farul, scor 2-3.
Anghel Iordănescu (72 de ani) a criticat în termeni duri intervențiile lui Gigi Becali (64 de ani) din timpul meciului FCSB - Farul, scor 2-3.

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 18:37 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 19:16

Anghel Iordănescu (72 de ani) a criticat în termeni duri intervențiile lui Gigi Becali (64 de ani) din timpul meciului FCSB - Farul, scor 2-3. 

FCSB a fost superioară Farului în prima parte a reprizei de pe Arena Națională, lucru recunoscut inclusiv de Gică Hagi. Vicecampioana a început bine și partea secundă. Imediat după golul de 2-1, Becali i-a înlocuit pe Cordea și Compagno, chiar oamenii care contribuiseră la reușită. 

DNA anunță oficial de ce a fost reținut Victor Pițurcă! Procurorii: „Mită de 50.000 lei”
DNA
DNA anunță oficial de ce a fost reținut Victor Pițurcă! Procurorii: „Mită de 50.000 lei”

Trupa lui Hagi a revenit în prelungiri și a provocat o reacție fără precedent din partea lui Anghel Iordănescu.

Anghel Iordănescu „pune tunurile” pe Gigi Becali

„Mihai Pintilii nu poate în momentul de față să intervină, regulamentul nu îi permite și s-a văzut. Nu e normal. Jucătorii de fotbal sunt inteligenți, se prind imediat. Nu e normal ca în minutul 61 să îi scoți pe Compagno și pe Cordea.

Ordinul a venit prin telefon imediat după ce Farul a egalat. Să îi schimbi pe cei doi, unul a marcat gol și a dat pasă de gol sau a făcut penalty, iar celălalt a marcat din penalty. Nu era normal să schimbi doi jucători în acel moment.

Ce vă pot spune e că FCSB a pierdut incredibil, dar a pierdut pe mâna ei și a pierdut în primul rând pentru că e prea multă debandadă și brambureală acolo. Insistați să îi dați și lui Gigi Becali licență PRO. Insistați să îl băgați la Federație la cursurile licenței PRO.

Nu știu câtă decență a avut cu Marius Lăcătuș, cu Gică Hagi, cu ce antrenori au mai trecut pe acolo. Important este că își bate joc de propriii bani, dar de banii lui pe care îi investește.

Nu era normal ca în minutul 95 sau 96, un antrenor să intervină? Să taie jocul, să rupă jocul, să iasă la tușă, să intre doi metri în teren să rupă jocul și atunci se termină. Ia roșu Dawa și nu intervenine nimeni. Toată lumea dormea pe banca aia”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit Fanatik

VIDEO. Florinel Coman, declarații după FCSB - Farul 2-3: „Nu am știut să gestionăm anumite situații”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Fotbalistul de la FCSB lăudat în conferință de Gică Hagi: „Nu am dubii în privința lui. Trebuie să facă unele lucruri”

NOTE GSP Denis Alibec, MVP conta fostei echipe » Un jucător de la FCSB, cel mai slab de pe teren

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  31 Ianuarie 2023, 11:17

Lasă că e bine ...e răzbunarea meciurilor aranjate.... și faptul ca nu doresc 18 echipe în Liga 1. Comitetele executive comanda , iar ei dacă nu vad ca le dăunează de 6 ani problema lor.

niciolaie
niciolaie  •  31 Ianuarie 2023, 09:49

Nu zice rau nea Cascheta, dar nu e mult deloc de cand spunea dupa un meci ca "Gigi Becali trebuie sa dea militaria jos din pod". Si a venit Cascheta junior si a si plecat militareste. Nea Cascheta ar trebui sa-si aminteasca mai bine cum dormea el in '94, cu 2-1, om in plus si adversar debusolat si am reusit sa luam gol. Cum in '98 a bagat rezervele oxigenate cu Tunisia si a stricat toata atmosfera in echipa. Sau cum in 2003 cu Danemarca el era mai interesat sa alerge pe tunel dupa golul lui Pancu, nu sa inchida jocul. 4-5 ratari, hop egalarea, puteau fi 10 Ursi arbitri, daca el era mai treaz, se rezolva altfel.

concret
concret  •  31 Ianuarie 2023, 09:24

Circul din Berceni :))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează