FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB, anunț mare la Dinamo: „Am achitat un salariu!” » Cine primește banii

Fanii-acționari ai lui Dinamo anunță că au achitat un salariu jucătorilor despre care știu sigur că vor să continue în „Groapă”
Fanii-acționari ai lui Dinamo anunță că au achitat un salariu jucătorilor despre care știu sigur că vor să continue în „Groapă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 19:11 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 19:41

Fanii-acționari ai lui Dinamo anunță că au plătit un salariu jucătorilor despre care știu sigur că vor să continue în „Groapă”. De asemenea, DDB susține că „a achitat astăzi un salariu și la echipa a II-a”.

„DDB a achitat astăzi un salariu jucătorilor de la prima echipă, a căror situație contractuală cu Dinamo este un pic mai limpede, cum sunt Andrei Bani, Valentin Borcea, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore și alți câini de-ai noștri. Totodată, DDB a achitat astăzi un salariu și la echipa a II-a. 

DDB continuă discuțiile cu toți jucătorii și membrii staff-ului. Sperăm ca împreună să găsim cele mai bune soluții în vederea depășirii situației atât de delicate în acest moment la Dinamo. Pe măsură ce aceste discuții se vor concretiza, vom reveni cu detalii”, a comunicat board-ul DDB.

Abdoulaye Ba s-a despărțit astăzi de Dinamo și continuă seria de plecări, pe listă mai fiind și Isma Lopez, Borja Valle, Tomas Mejias sau Alexander Gonzalez

Suma impresionantă strânsă de suporterii lui Dinamo în 2020

Programul socios „Doar Dinamo București” a strâns 800.000 de euro din cotizații numai în 2020!

Peste 12.000 de susținători dinamoviști au donat bani pentru a pune umărul la salvarea clubului, intrat într-un serios impas financiar după ce Ionuț Negoiță a cedat acțiunile unui fond de investiții spaniol reprezentat de către Pablo Cortacero. 

20,06 la sutădin acțiunile lui Dinamo sunt deținute de suporteri

VIDEO. Cum se impuneau jucătorii la Dinamo: „Șase luni în probe pe 5.000 pe lună, apoi 20.000!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Încă o veste proastă pentru Dinamo! Liderul echipei, OUT cu Hermannstadt

El e bomba de la Dinamo! Jucătorul pentru care Contra a insistat nu renunță la bani și poate băga clubul în faliment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
skins_berceni1947
skins_berceni1947  •  07 Ianuarie 2021, 17:05

Ne mai aburiti mult cu vrajeala asta ieftinca cu ,,fanii actionari''sau ,,actionarii suporteri''? Amaratii astia nu adunau mai mult de 50-60 de suporteri la partidele jucate acasa( asta puteti verifica si voi) de unde 10000 de fani, de unde mizeria asta comunistoida. Ne jigniti inteligenta postand zilnic despre facatura asta ieftina, ori scrieti lucruri reale despre sport ori treceti pe telenovele, sigur nu dati gres, ati ajuns experti!

dodo001
dodo001  •  07 Ianuarie 2021, 14:19
Postat de cneius pe 07 Ianuarie 2021, 09:14

E frumos ce fac suporterii dar mai bine ar lasa echipa sa retrogradeze si atunci spaniolii ar pleca...din liga II ar promova rapid si ar avea o echipa curata...

Din Liga a 2-a nu se promoveaza rapid, sunt acolo alte 7-8 echipe la bătaie

cneius
cneius  •  07 Ianuarie 2021, 09:14

E frumos ce fac suporterii dar mai bine ar lasa echipa sa retrogradeze si atunci spaniolii ar pleca...din liga II ar promova rapid si ar avea o echipa curata...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează