FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anunț surprinzător făcut de omul pe care Gigi Becali l-a dat deja transferat la FCSB: „N-ar fi nicio tragedie să nu se facă”

Răzvan Pleșca
Răzvan Pleșca

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 17:27

Răzvan Pleșca (36 de ani) a anunțat că este imposibil un transfer al său la FCSB încă din această iarnă, însă nici în vară mutarea nu este atât de probabilă pe cât a anunțat-o Gigi Becali.

Cu siguranţă nu se va face în această iarnă. La vară vom vedea. Până atunci mai este. Ar fi un transfer important, dar nu ar fi nicio tragedie dacă nu s-ar materializa.

M-am înţeles foarte bine cu Mihai Teja la Mediaş, dar am evitat să îl caut în această perioadă. Nici de sărbători, nici de Anul Nou nu l-am sunat, tocmai în ideea asta de a nu se interpreta că forţez transferul la Steaua sau mă autopropun”, a spus Pleșca pentru ProSport.

„Am negociat deja cu un portar, să-l luăm din vară. Pleșca este, e român și are experiență. Îl luam pentru că-l dăm pe Vlad să apere”
Gigi Becali

CITEȘTE ȘI:

FCSB și-a luat portar din Liga 1! Gigi Becali a anunțat transferul în direct la TV: „Da, domne, el este!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
widoqq
widoqq  •  27 Ianuarie 2019, 08:50

Gigi Puscarie mai demonteaza o echipa! ***, pentru cativa firfirei, lichideaza Mdiasul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Ianuarie 2019, 08:45

Nu-i nimic! Dupa meciul cu Astra, Gazul va alerga "cu limba scoasa" sa caute bani pentru iesirea din insoventa iar acest"Iago" anti-FCSB, Edy Iordanescu, va cauta solutii sa iasa din insolventa pentru ca fara banii lui Becali cu greu va iesi din impasul financiar in acre se afla Gazul. Prevad ca dupa Fortes, la FCSB vor sosi, cu bani mai putini, Olaru si Ivanov. Cand "tii coada sus" trebuie sa stii si de ce o tii!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează