FOTBAL  »  Superliga  »  REGULĂ

Anunț-surpriză al LPF! Două echipe scapă de depunctare! Clasamentul Ligii 1 se schimbă » Ce se va întâmpla în play-off și play-out

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 13:38

Directorul de imagine-comunicare de la LPF, Marius Mitran, a anunțat că ACS Poli Timișoara și Gaz Metan vor scăpa de depunctare. Mai mult, toate formațiile care au fost depunctate vor avea parte de o surpriză în play-off.

"Depunctările vor fi înjumătăţite în playoff și playout. Dacă tot am manifestat intenţia, prin noul sistem, că distanţele să se micşoreze în playoff şi playout, e normal că aceste distanţe să rămână mai mici între echipe prin această împărţire.

Gaz Metan, din datele pe care le avem noi, are toate şansele să scape de depunctare. Echipa din Bulgaria căreia avea să îi plătească datoria nu mai există. Ei nu aveau unde să plătească, clubul nu mai există.

Celelalte două echipe, Pandurii şi ASA, vor fi depunctate. Acolo lucrurile sunt limpezi.

Timsioara a avut 14 puncte de penalizare, din care 6 pentru datorii. Restul de 8 puncte sunt pentru că nu a îndeplinit baremul sezonul trecut pentru o echipa care retrogradă în Liga a 2-a.

Dar ea, practic, nu a retrogradat. Timişoara are şanse mari să îşi câştige aceste 8 puncte la TAS. Verdictul se va da în această iarnă", a mai spus Marius Mitran la televiziunea sportro. 

În acest caz Gaz Metan ar fi pe locul 3, cu 37 de puncte, în timp ce ACS Poli Timișoara va acumula 16 puncte, ar urca pe locul 13 în Liga 1, cu doar un punct în spatele Concordiei Chiajna. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
404280083296491
Blindu Alexandru  •  25 Decembrie 2016, 14:01

Avem o mocirlă de camqionat si o mocirlă de echipa națională si o mai mare mocirlă de conducere a L.P.F.

601643383329769
Ioan Enachescu  •  23 Decembrie 2016, 20:02

la inceputul campionatului,lpf a spus ca:insolventele n-au ce cauta in play-off,acum nu mai depuncteaza pe nimeni.

dinamo100
dinamo100  •  23 Decembrie 2016, 16:40

Toata joaca asta de-a regulamentele e penibila! Adica trebuia sa treaca jumate de campionat ca sa-si dea seama ca Timisoara de fapt n-a retrogradat?! Ierarhiile se fac si se desfac in timpul campionatului prin intermediul unor interpretari ale regulamentelor! Caraghios!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează