FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

Ar fi trebuit amânat meciul dintre CS U Craiova și FCSB? Fanii au oferit un răspuns categoric în sondajul GSP

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 20:02

Fotbalul românesc a fost lovit azi de o cumplită tragedie. Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari fotbaliști români din toate timpurile, s-a stins din viață în urma unui infarct, la vârsta de 62 de ani. 

Totul s-a petrecut chiar în ziua meciului CS U Craiova - FCSB,  partidă la care "Minunea Blondă" urma să fie în tribune.

În această dimineață, s-a lansat ipoteza ca partida să fie amânată, posibilitate cu care au fost de acord inclusiv oficialii roș-albaștri.  Totuși, în urma unei ședințe care a avut loc la club, cei de la Craiova au decis ca meciul să se dispute până la urmă la data stabilită inițial.

Într-un sondaj de pe GSP.ro, la care au participat peste 8.000 de persoane, fanii au oferit un răspuns categoric: majoritatea acestora, peste 5.000 de respondenți, nu consideră că partida ar fi trebuit să fie amânată.

Pe parcursul zilei au fost și voci care au considerat că era oportun ca meciul să fie amânat. Gică Craioveanu, fost atacant al Craiovei, a declarat că "din respect pentru Balaci, era mai bine să nu se joace".

  • CS U Craiova - FCSB se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1788161314734333
Dzeco Marco  •  22 Octombrie 2018, 00:20

In semn de respect pentru LEGENDA CRAIOVEI MAXIMA, trebuia ca pana in ziua inmormantarii sa nu se mi joace NICI UN MECI DE FOTBAL in Craiova !!! Ca un ultim OMAGIU pentru cel care a fost INIMA CRAIOVEI MAXIMA !

titiduru22
titiduru22  •  21 Octombrie 2018, 20:50

Sunt convins ca Ilie n-ar fi fost de acord cu amanarea .

anne1970_ar
anne1970_ar  •  21 Octombrie 2018, 20:35

Jenant ce a facut gsp. Sa faci un articol de senzatie folosind ca subiect o moarte . Groaznic....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează