GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

Omul lansat în fotbal de Ilie Balaci e recunoscător olteanului: ”M-a plăcut de când aveam 13 ani. Și-a dorit să ajung mare fotbalist”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 15:25

Flavius Stoican (41 de ani) a fost lansat în fotbalul mare de Ilie Balaci pe când ”Minunea Blondă” o antrena pe Universitatea Craiova. Acum, tehnicianul lui Poli Iași are doar cuvinte de laudă la adresa fostului său antrenor care a trecut în neființă în această dimineață.

  • Familia a decis ca trupul să fie depus luni dimineață la Biserica ”Sf. Ilie” din Craiova, locul în care a avut loc atât cununia religioasă a legendei fotbalului românesc cât și botezul celor două fiice, Lorena și Liana.
  • Înmormântarea va avea loc marți după-amiază, ora 12:00, la cimitirul Ungureni. 

"Un om cu suflet mare. De ce spun asta? Pentru că a fost omul care m-a plăcut de când aveam 13 ani. La 14 ani m-a debutat în fotbalul profesionist. Vă daţi seama, la 14 ani, cât de mult şi-a dorit ca eu să ajung un mare fotbalist. Ca şi antrenor, faptul că m-a debutat pe mine la 14 ani contează şi va conta enorm şi îl voi respecta toată viaţa mea, indiferent că nu mai este printre noi şi este acolo Sus şi ne vede pe fiecare.

Mi-aduc aminte că în momentele în care noi câştigam un meci, ne strângeam cu toţii şi mergeam într-un cadru organizat la petrecere, era foarte apropiat de noi, numai să ne simţim bine. Spunea că important este ceea ce facem pe teren şi vrea ca şi în afara lui să fim o familie", a declarat Stoican la TV Telekom Sport.

"Apoi, ca şi om, a fost şi este şi va rămâne pentru mine naşul familiei mele. Mi-a botezat fata, fata mea poartă numele fetei lui. Pentru mine este o pierdere mare. Mi-a oferit prima casă, vă daţi seama ce suflet avea acest om, un suflet imens. Pentru mine va rămâne unul dintre cei mai importanţi oameni de pe acest pământ. Condoleanţe!" Flavius Stoican

Vezi și:

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1917554465234186
Silviu Nick  •  22 Octombrie 2018, 20:10

Stoicane, nasul tau care ti- a dat si o casa, a iubit din suflet clubul de fotbal al Craiovei. Tu ramai doar un tradator. In astfel de clipe este momentul sa spunem adevarul gol golut.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  21 Octombrie 2018, 20:10

Ilie Balaci a iubit Craiova pana in ultima clipa, ceea ce nu este cazul lui Stoican. Imaginile celor doi nu pot fi asociate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează