FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ăsta ar fi cel mai neașteptat transfer al iernii! Ioniță e așteptat la un club superbogat: "Are talentul pentru a se impune aici"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 11:32

Alex Ioniță este unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști din Liga 1. CFR Cluj, Kayserispor și, mai nou, New York Red Bulls sunt formațiile care îl doresc pe mijlocașul ofensiv al celor de la Astra. 

Giurgiuvenii l-au împrumutat de la clubul din MLS pe Abang, iar acesta ar putea intra în tranzacția pentru Alex Ioniță, fotbalist lăudat de presa din SUA. 

"Ioniţă ar fi un transfer extrem de valoros pentru New York Red Bulls, fie că va veni ca înlocuitor pentru căpitanul Sacha Kljestan, fie că va fi un jucător în plus pe care antrenorul să îl aibă la dispoziţie.

Mai multe ştiri au indicat faptul că atacantul vrea să plece şi cu siguranţă are talentul să se impună în MLS. Dacă Red Bull va ajunge la un acord cu Astra, aşteptaţi-vă ca Abang să facă parte din tranzacţie", notează astwordonsoccer.com.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
108992139590592
DM Bob  •  26 Decembrie 2017, 23:46

SA SE DUCA ORIUNDE NUMAI SA DISPARA DIN FOTBALUL ROMANESC !

andrei.f
andrei.f  •  21 Decembrie 2017, 13:24

În curând, Ioniţă va fi transferat la Barcelona, evident, pe hârtia ziarului GSP !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close