FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-0

"Astăzi vreau război de la voi!" » Mesajul lui Dică pentru jucători înaintea meciului cu Viitorul

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 21:57

FCSB s-a impus în meciul cu Viitorul de la Pitești, scor 2-0, iar Lucian Filip, marcatorul unui gol, a dezvăluit mesajul pe care jucătorii roș-albaștrilor l-au primit înaintea meciului de la Nicolae Dică.

"A fost un meci foarte greu, am jucat împotriva unei echipe cu o posesie foarte bună. Cred că am reușit cel mai bun meci din acest sezon. Ne-am luptat pentru fiecare minge.

Am fost mai pragmatici și am învins. Sunt într-o formă foarte bună și sunt foarte fericit. Înainte de meci Dică ne-a spus un singur lucru: «Astăzi vreau război de la voi!». Am înțeles mesajul și am învins", a declarat Lucian Filip la TV Look Sport.

Rezultatele ETAPEI A 19-A

Sâmbătă:
Hermannstadt - Dinamo 1-1 Detalii AICI
CFR Cluj - Gaz Metan 2-2 Detalii AICI

Duminică:
Poli Iași - Dunărea Călărași 1-0 Detalii AICI
Astra Giurgiu - Concordia Chiajna 3-1 Detalii AICI

Azi:
Sepsi - Botoșani 0-1 Detalii AICI
Craiova - Voluntari 3-1 Detalii AICI
FCSB - Viitorul 2-0 Detalii AICI

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

clipboard01

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
vnelu02
vnelu02  •  11 Decembrie 2018, 07:26
Postat de Dzeco Marco pe 11 Decembrie 2018, 00:31

De ce n-a reusit SASAITUL AGRAMAT si *** dica, sa-si mobilizeze *** si la meciul de la SFANTU GHEORGHE, unde a SUFERIT una dintre CELE MAI UMILITOARE INFRANGERI din ratata-i cariera de antrenor ? ? ?

Este bineînţeles o întrebare retorică. A văzut toată lumea aseară că sângele ( de machidon ) apă nu se face !

miki123
miki123  •  11 Decembrie 2018, 06:49

Uite așa nașu și finu fac de râs "măreața" nație albaneză!?! Păcat de noi Românii Adevărați, am avut neșansa să fim contemporani cu mutantul de Johanis, tâmpa de viorica, hoțul de dragomir, zbanghiul de basescu, copilul minune, etc și mai "presus" de toți, acest sinistru mixaj de falsitate, ipocrizie, parșivenie, hoție, isterie, maimutareala și grobianism, care se numeste giGi becali!?! Felicitări pt marele fotbalist Gică Hagi, Rușine pt "managerul" gică hagi!!!

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Decembrie 2018, 06:07

Ne doare în fund de fotbalul din Pitești, luat două caserole, dus acasă. Mesaj pentru GG+MM=LOVE. Ia-l pe Nistor în circul tău. PLEEEEESE.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează