FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra a transferat un jucător de la CFR Cluj! Mâine va debuta pentru noua echipă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 16:20

Astra l-a transferat astăzi pe atacantul Urko Vera (30 de ani), care a venit sub comanda lui Edi Iordănescu sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

Vârful a înscris de 5 ori în prima parte a campionatului pentru CFR Cluj, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Athletic Bilbao, Hercules, Alcorcon, Eibar, Osasuna și Mirandes.

Urko Vera s-a pozat în tricoul Astrei după ce a juns în cantonamentul din Cipru al echipei și s-a alăturat lotului condus de Iordănescu Jr. Atacantul ar putea debuta chiar mâine, în ultimul amical al giurgiuvenilor, contra rușilor de la Ural, locul 9 în prima ligă.

Bursa transferurilor ASTRAastra

Antrenor: Edward Iordănescu (confirmat)
Veniri: L. Buș (FC Botoșani), Fl. Matei (Rijeka), Bărbulescu (Domneşti), Urko Vera (CFR Cluj)
Plecări: Le Tallec (US Orleans), Nyuiadzi (Zalgiris), Ioniță II (CFR Cluj)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
341343906343814
Moldovan Viorel  •  24 Ianuarie 2018, 19:10

Urko un atacant bun te asteptam la cfr din nou

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Ianuarie 2018, 18:19

Succes Urko Vera ! Un atacant de rasa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează