FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 1-5

ASTRA - CFR CLUJ 1-5 // Cornel Dinu pune degetul pe rană: „ Astra - CFR Cluj a fost ieșit din comun, multe semne de întrebare” » Atac la Costel Enache: „E doar o marionetă! Caută alţi proşti”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 10:22

CFR Cluj a învins-o categoric pe Astra, 5-1, în etapa a 8-a din play-off și mai are nevoie de un punct pentru a fi campionaă.

Cornel Dinu a comentat partida dintre Astra și CFR Cluj și a vorbit despre antrenorul giurgiuvenilor, Costel Enache.

După părerea mea, e o partidă ieşită din comun, atât pentru Astra, cât şi pentru CFR. În sensul că nu înţeleg. Sunt nişte semne de întrebare, dar să nu aruncăm cu gaz peste un foc care deja mocneşte. Ce m-a surprins de la început este faptul că Enache sau eu ştiu cine de acolo a început, faţă de distribuţia obişnuită, cu şase jucători mai puţin.

Enache este la ora actuală un tip comod, plăcut, bun executant al comenzilor care pot veni de deasupra lui, din birouri. Nu m-a convins sub nicio formă. Îmi pare rău să constat din nou că avem o simplă marionetă la o echipă de fotbal.

Am crezut într-o perioadă că poate să fie altceva cu Enache. E mai mult întuneric decât lumină în ce a încercat el să vorbească, ca de fiecare dată, într-o logoree fără punct și fără virgulă, care nu convinge pe nimeni.

Domnule Enache, caută alţi proşti! Pe mine nu mă găseşti, mă! Acum aţi fost martori pe teren şi nu aveţi nicio scuză”, a declarat Costel Enache la TV Telekom Sport.

Citește și: 

Nicolae Dică a răbufnit: „Marius Șumudică va fi noul antrenor al FCSB! Nu se întoarce el ca o clătită?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
loko1
loko1  •  07 Mai 2019, 20:26
Postat de luisharcsa pe 07 Mai 2019, 17:07

Dinu are nevoie de ***.Prea o ia pe aratura.Exista oare cineva de ca sa nu se fi legat?Nu are pic de bun simt si respect.

Nu aveți pregătirea de a înțelege ce spune Dinu!

loko1
loko1  •  07 Mai 2019, 20:22
Postat de 1_0_1_0 pe 07 Mai 2019, 18:52

Tataie, pe langa faptul ca faci greseli gramaticale grave, le mai faci si cu majuscule. *** !!!

Nu au opțiuni în fața echipelor de valoarea Dudelange,nu vor ajunge să mai joace cu Barcelona,PSG,sau Liverpool. Trăiască Centrocopul celor 2 (cfr-fcsb)Asta dorim,asta avem. Cinste celor pe care fotbalul n u - i mai intesează . Câți spectatori veneau la meciuri cândva pe timpuri ,si câți vin acum.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  07 Mai 2019, 18:52
Postat de Constantin Luca pe 07 Mai 2019, 15:46

BLATUL SA VAZUT DE LA TRAGEREA LA SORT A SEMIFINALELOR CUPEI ROMANIEI,VALABIL SI PT.MARELE HAGI CU GURA MARE LA FEL CA PETRESCU.SPER SA PARTICIPE LA PRELIMINARII IN CUPELE EUROPENE,CRED CA NU VOR MAI FI ARBITRATI DE HATIEGANU,KOVACS,PETRESCU,COLTESCU,M.AVRAM,ATUNCI VOM VEDEA VALOAREA ADEVARATA...

Tataie, pe langa faptul ca faci greseli gramaticale grave, le mai faci si cu majuscule. *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează