FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // VIDEO Denis Alibec a scos artileria grea » Cum îl convinge pe Budescu să vină la Astra: „Cei de la FCSB s-au purtat urât și cu el”

Budescu și Alibec, într-un duel cu AS Roma
Budescu și Alibec, într-un duel cu AS Roma

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 14:29

Denis Alibec (28 de ani) încearcă să îl convingă pe Constantin Budescu (30 de ani) să aleagă Astra în detrimentul celor de la FCSB.

Alibec și Budescu au fost oamenii providențiali la unicul titlu câștigat de Astra în Liga 1. Vârful care marcat aseară un gol în victoria giurgiuvenilor, scor 2-1, în fața FCSB, are argumente solide pentru a-l convinge pe „Budi”.

 

„L-am văzut pe aici. Sperăm să semneze și să refacem echipa cu care am luat campionatul. Mi-a zis că era între vestiare și nu știa unde să intre. Voi vorbi cu el acum. I-am spus oricum să vină după ce a reziliat contractul în Arabia.

Și cu el s-au comportat foarte urât cei de la FCSB. Cred că va alege Astra”, a declarat Alibec după meciul cu FCSB.

Budescu, liber de contract

Rămas liber de contract după despărțirea de Al-Shabab,  Constantin Budescu a asistat aseară la meciul de la Giurgiu, dintre fostele sale formații. „Budi” a evoluat la FCSB în sezonul 2017-2018, iar la Astra între 2011-2017, minus 6 luni în care a fost împrumutat în China, la Dalian Yifang. Cu giurgiuvenii, Budescu a câștigat titlul în sezonul 2015/2016.

Avantajul Astrei în tentativa de a-l aduce pe Budescu este relația bună pe care fotbalistul o are cu patronul Ioan Niculae.

4.000.000 €este cota lui Budescu conform transfermarkt.de

VEZI ȘI:

Gianluca Zambrotta și Mauro Camoranesi, refuzați de Gigi Becali! S-a gândit și la alte nume-surpriză

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
rumunek
rumunek  •  06 August 2019, 17:12

Pentru Budescu, diferența financiară între Astra si FCSB e aia dintre un scaun de plastic si unul de lemn. Altul va fi motivul, dacă va reveni in România. Referitor la cum s-au comportat cu el cei de la FCSB, as avea o întrebare pentru Dică, devenit peste noapte un antrenor cu caracter si carismă, cine il schimba pe Budescu la pauza meciurilor?

mosvasile
mosvasile  •  06 August 2019, 16:34
Postat de manty_one pe 06 August 2019, 16:04

Sigur...doar ca singura problema la voi sunt banii si cum lui Budi ii sticlesc ochii la banii lui Becali...sansele mai mari sa revina tot la FCSB sunt!!

Daca lui Costica"ii sticleau ochii dupa bani",ramanea in Arabia nu isi rezilia contractul!Iar la fcsb a acceptat foarte greu sa se duca-pentru ca nu se indura sa piarda 4 ore pe zi cu naveta pe DN1,de la Ploiesti la Bucuresti si inapoi!Pana la urma s-a dus, numai la rugamintile lui Alibec,care il voia, sa-i puna mingi!

manty_one
manty_one  •  06 August 2019, 16:04

Sigur...doar ca singura problema la voi sunt banii si cum lui Budi ii sticlesc ochii la banii lui Becali...sansele mai mari sa revina tot la FCSB sunt!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează