FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra reacționează violent în cazul lui Budescu: "E o tâmpenie ce a fost pus să facă! Noi am semnat un act prin care devine liber"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 13:14

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Constantin Budescu încă nu este oficial jucătorul celor de la FCSB, pentru că Astra nu a semnat actele de transfer. (Vezi detalii)

Petre Buduru, președintele celor de la Astra, a reacționat dur și a dezvăluit că jucătorul a semnat un act prin care devine liber de contract dacă cineva achită clauza de reziliere, de 750.000 de euro.

"E o tâmpenie ce l-a pus Steaua pe Budescu să facă. Ce treabă are Budescu cu acordul definitiv? Să își vădă de treaba lui. S-a transformat în conducătorul Stelei?

Noi, anul trecut, am semnat un parteneriat. I-am zis că pentru 750.000 de euro este liber de contract. Steaua a băgat banii în cont, deci i-am dat document din care reiese că nu mai are nicio obligație față de club.

A venit Steaua și ne-a zis să le dăm actele de transfer. Le-am zis steliștilor să se ducă la Comisie și să-l facă liber de contract. Le-am dat documentul.

Noi, față de Budescu ne-am achitat de toate obligațiile. Nu putem să avem decât cuvinte de lauda la adresa lui Budescu. Înțelegerea părților nu poate s-o bată nimeni", a spus Buduru la Sport.ro", a spus Buduru la TV Sport ro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close