FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIȚIE

Azi s-a aprobat investiția! Câți bani vin de la Primărie pentru Poli Iași

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 13:23

Întrunit astăzi într-o ședință extraordinară, Consiliul Local Iași a aprobat, cu o singură abţinere, proiectul de finanţare al Politehnicii Iași cu 1.116.748 de lei, aproximativ 230.000 de euro.

Cu acești bani, echipa pregătită de Mircea Rednic va plăti salariile tuturor angajaţilor pentru perioada 15 mai – 15 iunie și va achita o bună parte din facturile pentru funcţionarea clubului. Președintele lui Poli, Ciprian Paraschiv, solicitase iniţial 1,5 milioane lei, însă o parte din cheltuieli au fost considerate neeligibile.

1,5 milioane euro sunt datoriile actuale ale echipei de fotbal Politehnica. Va mai primi în acest an 2,2 milioane lei de la CL Iași, prin intermediul Academiei de Juniori. Clubul ieșean a solicitat finanțare și de la Consiliul Judeţean Iași, însă nu a primit un răspuns pozitiv. Ramurile extrafotbal ieșene, de la CS Politehnica, nu vor primi fonduri de la CL deoarece clubul a acționat în instanță Primăria Iași.
 

1,5 milioane eurosunt datoriile actuale ale echipei de fotbal Politehnica.

FOTO. Imagini de la antrenamentul lui Poli Iași

+10 FOTO

VIDEO. Blat din Liga 3, povestit de Ciprian Paraschiv, președintele Politehnicii Iași

Citește mai multe știri din Liga 1:

ANALIZĂ GSP: Dinamo, Poli Iaşi şi Hermannstadt sunt cele mai expuse echipe din play-out! Toate detaliile înainte de reluarea sezonului

Habibou, metodă inedită pentru a sparge ghinionul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
babacloanta
babacloanta  •  10 Iunie 2020, 15:16

domnu geambasu stie d eacest articol ?parca il interesa investitiile si implicarea psd la echipe..spunea de unu cu mustata ccare nu a fost niciodata in psd dar il asocia numai sa cada in derizoriu Dinamo ..dece poli iasi sa primeasca bani d ela primarii de la politic si Dinamo Fcsb ,rAPID ,CRAIOVA sa nu poata primi ?geambasu tot geambas ??=geambaș sm [At: NECULCE, LET. II, 249/1 / V: geambăș, jam~, (înv) ~baz / A și: geambaș / Pl: ~i / E: tc ğambaz] (Mun; Mol) 1 (Înv) Intrigant. 2 (Înv) Hoț. o parere

Vezi toate comentariile (1)
Comentează