FOTBAL  »  LIGA 1  »  

Bayern Munchen l-a luat pe Ribery

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2007 00:00

Bayern a achitat 15 milioane de euro lui Marseille pentru mijlocasul francez. Bayern a dat lovitura. Dupa rateurile cu Robben si Quaresma, clubul bavarez l-a convins pe Frank Ribery (foto) sa se puna la dispozitia antrenorului Ottmar Hitzfeld. 15 milioane de euro a incasat Marseille pentru mijlocasul de 24 de ani. Alegerea a surprins fiindca, dorit de Real, Valencia, Juventus si Lyon, francezul a preferat pe Bayern, cu care va evolua in Cupa UEFA, refuzind Liga, unde ar fi jucat daca ar fi ramas la Olympique. Decisiv a fost salariul de 4 milioane de euro propus de nemti, cu doua peste cit cistiga pe "Velodrome".

Sosirea lui Ribery face parte dintr-un plan amplu de fortificare la Bayern, cu un buget de 100 de milioane de euro pentru transferuri dupa ce echipa a terminat abia pe locul 4, cel mai slab din 1955 incoace. Ros-albii i-au mai luat pe argentinianul Jose Ernesto Sosa (Estudiantes, 10 milioane de euro), turcul Hamit Altintop (Schalke, 0), Jan Schlaudraff (Aachen, 1) si e asteptat italianul Luca Toni, pe care s-ar da Fiorentinei 18 milioane.


26 mai 2007

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează