FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID VIENA - FCSB, AZI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

Becali anunță obiectivul FCSB-ului la Viena: "De atâtea ori vreau să marcăm!" + anunță o plecare de ultim moment după transferul lui Zlatinski

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 19:50

Gigi Becali a vorbit în această seară despre duelul Rapid Viena - FCSB din play-off-ul Europa League, mărtusind că își dorește ca roș-albaștri să marcheze două goluri în duelul care e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV de la ora 21:30. 

"Zic să marcăm și noi două goluri. Îmi convine orice rezultat cu două goluri marcate de noi. Mi-ar conveni și un 2-2. Rapid Viena e un adversar mult mai ușor decât Hajduk, o să vedeți. 

Finanțatorul FCSB a anunțat în această seară transferul mijlocașului Hristo Zlatinski (33 de ani) de la U Craiova și dezvăluie că un mijlocaș de la FCSB va pleca sub formă de împrumut în perioada imediat următoare. 

"Vom împrumuta un jucător de la mijlocul terenului. Cred că este vorba despre Lucian Filip. A jucat bine, dar mie îmi plac jucătorii mai rapizi . Zlatinski are rapiditate, are șut", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

...despre posibila naturalizare a lui Gnohere: "Dacă nu e născut în România, din sânge de român, nu sunt de acord. Poate dacă s-ar muta în România cu familie, cu nevastă, cu copii". 

Rapid Viena - FCSB se joacă în această seară, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

Vezi și: Lovitură de teatru! Becali l-a deturnat: Zlatinski la FCSB! "Dacă se ducea la Dinamo, plătea 150.000€

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
859779594095355
Nick Rasu  •  24 August 2018, 13:48

Tin minte si acum cum lui Agassi nu ia-u permis sa joace decat in alb...si unflatei astea ii permite orice...

romeverest
romeverest  •  24 August 2018, 13:06

Asta nu-i normal la cap !! Singurul jucator lucid la cap, mai ales in acest inceput de campionat, era Filip, iar “ciobanul natiunii” s-a gandit sa-l imprumute !!

122444612029893
Rica Sectoristu  •  24 August 2018, 09:57

auzi nea!? sti citi se naturalizeaza in romanica din israel din republica moldova? are sotie romanca si copii si are dreptul asta. oricum pentru tine nu are importanta pentru ca ai spus ca doar pentru machidoni te rogi la Dumnezeu. cit de ipocrit si fals crestin esti! curind o sa fi si tu incercat asa cum a fost IOV si sa te vad. o sa plingi iarasi?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează