FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali i-a cerut părerea lui Mourinho despre Man: "Nu trebuia să vă divulg ce mi-a zis"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 14:19

Gigi Becali susține că Dennis Man ar fi fost analizat de Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United. Tehnicianul ar fi observat un amănunt interesant în evoluția tânărului fotbalist de la FCSB, în vârstă de 20 de ani.

"Presiunea pe care o pun eu este de bărbaţi, la bani, la transferuri. Cine e bărbat, rezistă la presiunea pe care o pun. I-am spus (n.r. lui Dennis Man) că a zis Mourinho că a scăzut puțin, că are o scădere de caracter. Dacă spune Mourinho asta, el ştie ce spune că el are om la fiecare meci. Scădere de caracter, adică nu va mai face fotbal total. Superficialitate. După ce i-am spus asta, a devenit bombă. El ne-a câştigat două meciuri de unul singur, ne-a adus 6 puncte.

Nu trebuia să va divulg de Mourinho, acum o să comentați. O să spună unii, minte Becali. Bine, minte. Dar faptul că se interesează (n.r. Mourinho) de el? Niciodată nu v-am spus o minciună. Eu v-am spus adevărul. Am avut ofertă de la impresar.

Am spus exact cum am primit eu informaţia. De la o echipă, nu vă pot spune... Aşa cum am primit eu informaţia. Aşa mi-a spus şi aşa v-am spus şi eu vouă. Mi-a spus că mâine îmi dă 13 milioane de euro şi eu am refuzat. Am cerut 30 de milioane. Şi la revedere!", a declarat Gigi Becali la Pro X.

6 goluri în 16 meciuri în Liga 1 a reușit Dennis Man în acest sezon

Citește și:

 Jucătorul care l-a impresionat pe Becali: "A început să plângă. I-am zis să-și aducă familia la București"

Interes confirmat pentru Man: "Acesta e clubul care îl monitorizează" » Când se va lua o decizie finală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
andrei.33
andrei.33  •  05 Decembrie 2018, 20:02

Vrem cat mai multe stiri sincere de la gigi.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  05 Decembrie 2018, 18:39

:)))))))) ba ciobane , de ce si-ar pierde Jose m. timpul cu tine?

slaninutza
slaninutza  •  05 Decembrie 2018, 18:33
Postat de gigi_becali_8 pe 05 Decembrie 2018, 17:05

Vezi ca Mourinho si Gigi sunt prieteni ( nu la catarama , dar suficient cat sa vina Mourinho ) la Palat la Gigi in vizita )... intri pe youtube scrii " vizita mourinho Palat Gigi " si vezi reluarile ,)

Este de notorietate relatia de prietenie dintre Jose si verii lui Becali deci nu este exclus ca cei doi sa comunice . Ceea ce mi se pare exagerat este afirmatia lui Becali . Man e un jucator super pentru Liga 1 . In cupele europene nu a fost decisiv ...mai are de crescut si invatat .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează