FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Interes confirmat pentru Man: "Acesta e clubul care îl monitorizează" » Când se va lua o decizie finală

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 11:07

În ultima vreme mai mulți reprezentanți ai cluburilor importante din Europa au venit la meciurile celor de la FCSB pentru a-l urmări pe Dennis Man, însă pe fir a intrat acum și Zenit Sankt Petersburg.

Impresarul Arcadide Zaporojanu, un apropiat al celor de la Zenit, confirmă interesul rușilor pentru atacantul roș-albaștrilor în vârstă de 20 de ani.

" Dennis Man este monitorizat de Zenit, dar mai durează un pic.  Rușii mai au meciuri în campionat, în Europa și apoi se va lua o decizie", a spus Arcadie Zaporojanu pentru Ziare.com.

Gigi Becali speră să câștige o sumă colosală, 30 de milioane de euro, în schimbul lui Man, asta după ce zilele trecute se lăuda că a refuzat o ofertă de 13 milioane de euro.

Despre Man a apărut recent informația că se află și în vizorul lui Fenerbahce. 

7 goluri și trei pase decisive a reușit Man în acest sezon în toate competițiile pentru FCSB

Citește și: 

Gigi Becali își sabotează propriul jucător! » Prima declarație după superofertă: "Sunt bulversat. Nu mi-e deloc ușor!" 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  05 Decembrie 2018, 17:18

Singura lui calitate e ca face parte din ***, dar nici asta nu mai pacaleste pe nimeni! Prea s-au fript multi cu petardele ciobanului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  05 Decembrie 2018, 13:08

Băi, dar ce mari calități are acest Dennis Man? Că nu este nici rapid, nici șuturi extraordinare nu am văzut la el, nici nu se poate spune că e tehnic sau mare killer în fața porții (nu are explozie, nu e bătăios, nu are detentă). O oarecare abilitate în jocul combinativ are dar asta nu înseamnă ”calitate” . Lui Gigi îi plăcea într-o vreme ”că nu pierde mingea”... Chiar așa, nu excelează la nimic dar poate că pe total o fi mare fotbalist... Mira-m-aș!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează