FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bicfalvi explică de ce a refuzat să scandeze împotriva Stelei: ”E ca și cum ți-ai înjura fosta iubită”

Bicfalvi le-a promis colegilor că va marca înainte de Derby. S-a ținut de cuvânt!
Bicfalvi le-a promis colegilor că va marca înainte de Derby. S-a ținut de cuvânt!

Articol de - Publicat marti, 08 martie 2016 00:00

Eric Bicfalvi a intrat în inimile dinamoviștilor, chiar dacă refuză să-și renege trecutul și să înjure Steaua!

A reușit golul egalării duminică, după un meci foarte bun, în care s-a remarcat și ca executant de lovituri libere, el trecându-și în cont și-o bară. Tocmai împotriva formației la care a evoluat 5 ani, cu care ținea în copilărie și pentru care făcea 500 de kilometri cu trenul ca s-o vadă live în Ghencea, în cupele europene!

Salut și atât

Chiar dacă a făcut semne suporterilor să încurajeze echipa "câinilor" pe durata partidei, Bicfalvi a refuzat să marșeze la inițiativa galeriei de a înjura Steaua la final.

Împins de la spate, la propriu, de colegi să meargă în fața ultrașilor, Eric s-a dus, i-a aplaudat pe cei din PCH, însă n-a reacționat când a fost chemat să scandeze împotriva roș-albaștrilor. A mers apoi să salute și Peluza Sud, iar când fanii oaspeților i-au strigat numele, le-a făcut cu mâna foștilor suporteri.

"Familia mea e cu Steaua"

Bicfalvi a explicat ieri pentru Gazeta Sporturilor: "Nu e normal să înjuri în general, darămite clubul la care ai jucat 5 ani. Am prieteni steliști, o bună parte a familiei mele ține cu Steaua, ar fi însemnat să-i înjur și pe ei. E ca și cum ești cu o femeie, te desparți de ea, după care te apuci s-o înjuri și s-o vorbești de rău! Doar rezultatele trebuie să demonstreze cine sunt, astea contează. Chiar discutam cu soția și-i spuneam că sunt încântat de fanii lui Dinamo, că vin în număr mare la meciuri și ne susțin foarte frumos. Chiar e o diferență între suporterii lui Dinamo și ai Stelei, în avantajul primilor".

"Îl felicit pe Bicfalvi, a făcut o partidă foarte bună. M-aş fi bucurat să înscrie şi la lovitura liberă. El a renunţat la 600.000 de euro în Kazahstan şi a venit pe 6.000 de euro la Dinamo. Normal că îl văd la Euro"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

251a fost index-ul lui Bicfalvi în meciul de duminică, al doilea cel mai bun de la Dinamo, după Cerniauskas (274)

43de acțiuni reușite a avut Eric în atac din 81 de încercări

4recuperări și tot atâtea intercepții a avut Bicfalvi în jumătatea adversă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
itrobert
itrobert  •  14 Martie 2016, 09:27

Erik, peste ocean se cheama ca esti un gentleman! Nu e putin lucru... Vorbeste cu amicu Cocis sa te propuna p-aici si ca bonus te vei bucura de benzina la un leu jumate litru'!

itrobert
itrobert  •  14 Martie 2016, 09:17
Postat de vasileschi pe 08 Martie 2016, 09:37

Da Erik a facut bine ca nu a scandat impotriva echipei adverse oricare ar fi ia , spre deosebire de Tamas care inainte de meci facea semne obscene catre suporteri dinamovisti !!!! iar in legatura cu Marc cu ce e de vina baiatu ca s-a acidentat marica ce la accidentat el !!! baiatul a zis exact ce simte de si nu e corect sa-ti para bine de raul altuia dar in situatia asta sunt mai multi jucatori in special cei din atac posibili selectionati la care daca ar fi marica cel putin unul ar ramanea pe dinafara si aici ma refer in special la RUSESCU, KESERU etc.

Zi pe bune, nu-ti place cartea!

manty_one
manty_one  •  08 Martie 2016, 22:36
Postat de bianconerri pe 08 Martie 2016, 21:09

După derby-ul Dinamo – Steaua 1-1, nemțeanul a fost întrebat, la zona mixtă: ”Îți pare rău de ce i s-a întâmplat lui Marica? (n.r. – s-a accidentat și a fost înlocuit în minutul 39 cu Muniru)”. ”Nu, nu îmi pare”, apoi a făcut semn cu mâna către cer, semn că, astfel, Dumnezeu a făcut dreptate! Mulțumit de reproducere? Între ghilimele ce a zis, restul ce-au dedus reporterașii, ca tine.

deci,e normal ce a declarat in opinia ta!!Eu stiam f bine ce a declarat, pe cand domnia ta cred ca te-ai informat mai intai dupa care ai venit cu acest raspuns...Inteleg ca esti intru-totul de acord cu declaratia lui,in cazul asta nu are rost sa te fac sa intelegi care dintre ei e mai rautacios in declaratii...oricum *** asta al tau care se crede bur1cul pamantului e limitat intelectual si nu o sa ajunga vreodata sa joace pe la vreuna din echipele pe unde a jucat Marica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează