LIGA 1    •   CFR CLUJ

Boloni surprinde: "M-a bucurat eliminarea lui CFR Cluj din Europa" » Ce l-a scos din sărite: "Ești prost dacă se întâmplă așa ceva la clubul tău!"

Miercuri, 12 Septembrie

Ladislau Boloni, antrenorul lui Anvers, face o afirmație surprinzătoare în interviul exploziv acordat ziarului Libertatea. El explică de ce l-a bucurat eliminarea rușinoasă a lui CFR Cluj din play-off-ul Europa League, scor general 2-5 cu Dudelange"M-am bucurat fiindcă prostia a fost pedepsită! Explicați-mi și mie cum, după ce iei campionatul, pierzi antrenorul, schimbi lotul și pui un tehnician care n-a câștigat nimic în cariera lui?! Apoi îl schimbi și pe Iordănescu, aduci un portughez și pierzi cu Dudelange!

Tu, ca și conducător, înseamnă că ești prost dacă se întâmplă așa ceva la clubul tău! Acum aud că se modifică iar banca tehnică... Să nu fiu înțeles greșit, Clujul îmi place foarte mult... Pe de altă parte, eu îi știu pe luxemburghezi, am și jucat cu ei în amicale.

La nivelul lor, categoria a treia sau a patra, sunt chiar bine organizați! Nu mai sunt poștașii ori zidarii de cândva. A, că mai lucrează câte unul pe la Primărie, în direcția sportivă, e altceva. Cea mai ușoară meserie din lumea e cea de fotbalist profesionist! Ai timp berechet. Și eu, când jucam, aveam liber și am făcut tâmplărie!", a declarat Boloni pentru Libertatea.

Citește aici interviul integral cu Boloni din Libertatea

Comentarii (13 ) Adaugă comentariu

qwerty007  •  12 Septembrie 2018, 23:50

Postat de Francisc Dascal pe 12 Septembrie 2018, 12:21

GAZETARULE: ANONIM ANONYMUS ESTI FOARTE VOLOROS dar scrie corect numele lui BÖLÖNI cu punct pe literele" O"apoi Ladislau sau LASZLÓ. Cuvantul VOLOROS am invatat de la voi ziaristiGsp. din titlul articolului cu Talida Tolnai cand ati scris Voloroasa handbalista.AVETI VOLOARE,BRAVOOOOOO

Pai cumpara-le tu o tastaturta din Ungaria ca altfel nu se poate !

Francisc Dascal  •  12 Septembrie 2018, 20:04

Postat de traian_v pe 12 Septembrie 2018, 14:17

Boloni nu era dentist pe vremuri?

DA are diploma de medic stomatolog,pe langa fotbalul de calitate,constant a facut si facultate,obtinand diploma pe bune nu cum obtineau cei care jucau la echipe studentesti.

daniaania  •  12 Septembrie 2018, 15:53

Total de acord cu ce zice !!!! Acum avem un antrenor modest, bleg ce nu il vor jucatorii numai Iuliu Muresan. Daca pierdem cu fcsb o sa vedem ce se intampla.

Vezi toate comentariile (13)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase