FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Bombă la Dinamo » Spaniolii lui Cortacero vor să scape de fanii-acționari din DDB!

Spaniolii lui Cortacero vor să-i înlăture din conducere pe fanii-acționari din DDB
Spaniolii lui Cortacero vor să-i înlăture din conducere pe fanii-acționari din DDB

Articol de - Publicat joi, 13 august 2020 15:17 / Actualizat joi, 13 august 2020 15:49

Viitorul lui Dinamo s-ar putea decide astăzi, după luni în șir de incertitduini și probleme. Pablo Cortacero și colaboratorii săi se află la București, unde negociază chiar acum cu Ionuț Negoiță achiziționarea clubului. 

Șansele ca Negoiță să le vândă clubul ibericilor au devenit din ce în ce mai mari în ultimele ore, însă ultimele informații obținute de GSP.ro sunt de-a dreptul surprinzătoare. Spaniolii ar vrea să-i înlăture pe suporteri din conducerea clubului!

Există două scenarii pe care Pablo Cortacero și colaboratorii săi le au în calcul:

  • Primul: să le plăteacă suporterilor cei 570.000 de euro investiți până acum în club. Pe lângă această sumă, le-ar mai vira celor din DDB alți 100.000 de euro. Suma reprezintă o penalitate stipulată de suporteri, prin intermediul căreia trebuie să primească acești bani dacă tranzacția se face fără acordul lor. 
  • Cel de-al doilea scenariu: Dacă pun mâna pe club, spaniolii vor încerca să facă o mărire de capital social. Astfel, procentul de acțiuni al suporterilor ar scădea semnificativ dacă nu vor continua să pompeze bani în club.

DDB amenință că blochează afacerea dintre Cortacero și Negoiță

Fanii DDB au tras un semnal de alarmă încă de ieri, așteptând să fie chemați la negocieri, mai ales că afacerea depinde de acordul lor. Chiar dacă spaniolii vor ajunge la un acord verbal cu actualul patron al grupării, trebuie ca aceștia să ajungă la consens și cu reprezentanții suporterilor-acționari.

Dacă spaniolul nu va oferi garanții bancare solide, clare, fanii își vor folosi dreptul de veto pentru a nu valida o eventuală tranzacție. Suporterii au confirmat ceea ce GSP a anunțat luni.

Vezi AICI mai multe detalii despre stadiul negocierilor dintre Ionuț Negoiță și spaniolii lui Pablo Cortacero!

VIDEO Dezvăluiri în premieră din haosul de la Dinamo: "Ne trezeam cu tăieri de la mâncare și fără apă caldă!"

Citește și alte știri despre Dinamo:

INCREDIBIL! Salariu de 1.000 de lei pentru un jucător de la Dinamo: „Poate i-au mai pus 500 de lei, nu știu”

Fierbe Dinamo! DDB amenință că blochează afacerea dintre Cortacero și Negoiță: ce i-a deranjat pe fanii-acționari

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (97)
zorrozabal
zorrozabal  •  14 August 2020, 09:36

Ar fi pacat de frumosul proiect socios organizat de Gerea si de actorul ala-caruia spre rusinea mea nu i-am retinut numele-daca va fi lasat sa fie compromis de eternii profitori,care au fost si sunt liderii galeriilor!Astia nu vor renunta la rentele lor grase si greu de crezut ca vor fi pusi cu botul pe labe-daca nici Giovani,cat e el de dur-si daca nici Negoita,cat e el de meschin-nu au reusit!Si stati,ca trebuie sa intre in scena si Cornel Dinu-cu asa zisele lui observatii acide-adica cu intrigi!

777ghedeon
777ghedeon  •  14 August 2020, 05:13

***. Nu este adevărat ***,din contra, spaniolii doresc o frumoasa colaborare cu suporterii si o implocare 100%. *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  13 August 2020, 22:56

Suporterul sa urle pe teren, investitorul sa urle la birouri.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează