FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GLORIA BUZĂU, DUMINICĂ, ORA 19:00 GSP TV

Bunică: "Nu o să regret niciodată că am dat gol Stelei :D"

Articol de - Publicat sambata, 25 octombrie 2008 00:00

Steaua va juca mîine în compania celor de la Gloria Buzău. Fără antrenorul Marius Lăcătuş, steliştii conduşi de Pedrazzini vor încerca să cîştige cele 3 puncte puse în joc. La prima întălnire dintre cele două echipe a sezonului trecut, Romeo Bunică producea surpriza cu un gol senzaţional în ultimul minut al jocului. După ce în tur Steaua a remizat cu Buzău, returul a fost doar o formalitate pentru elevii lui Lăcătuş, 5-0 în Ghencea.

Povestea lui Bunică
După trei ani şi jumătate petrecuţi în Crîng, atacantul Romeo Bunică a plecat pentru a semna cu divizionara de Liga a III-a Olimpia Rm. Sărat. Fotbalistul a devenit celebru după golul egalizator marcat din lovitură liberă Stelei în ultimele secunde de joc ale meciului de la Buzău (1-1), etapa a 17-a, reuşită care a declanşat mai apoi un întreg scandal între cele două tabere.

Dialogul cu Becali
De altfel, surse neoficiale susţin că Bunică a pleacat de la Gloria tocmai la insistenţele lui Gigi Becali, cel care a doua zi după meci s-a deplasat la Buzău pentru a-i cere socoteală fotbalistului. Cei aflaţi în jurul celor doi au dezvăluit dialogul amuzant dintre cei doi: "Băi, Bunică, cîte goluri ai dat tu, mă, în campionatul ăsta!" - "Unu, nea Gigi" - "Păi bine, bă, hahalero, tocmai cu Steaua ţi-ai găsit să-l dai!?"

O nouă şansă
Acum, Bunică este antrenor la Petrolul Berca, din Liga a III-a, seria 1. Gazeta a vorbit înaintea meciului de mîine al celor de la Buzău cu Steaua, cu marcatorul ultimul gol al buzoienilor din duelurile cu Steaua.

- Salut Romeo, cum e la Berca?
- Cum să fie, muncă multă ca la orice echipă. Încerc să-mi fac treaba cît mai bine şi să nu mă fac de rîs. Fac totul cu drag şi simt că mai pot să joc.

- Vineri aţi jucat cu FC Bambac, un meci cu scandal?
- Nu pot să spun că a fost un meci cu scandal. A fost  o partidă mai tensionată. O intrare mai dură la mijlocul terenului şi a început puţin cearta. E bine că s-au calmat spiritele şi nu s-au întîmplat evenimente mai grave.

- Eşti ultimul marcator al Gloriei Buzău în meciurile cu Steaua.
- Am înţeles acum de ce m-aţi sunat! Ştiu că sînt ultimul marcator, aşa a fost să fie. Am marcat un gol din lovitură liberă, mingea a intrat şi Buzăul a cîştigat un punct important. Chiar dacă după aceea toată lumea m-a criticat că am luat două puncte importante Stelei, au fost persoane care m-au şi felicitat pentru golul marcat.

- Lăcătuş a plecat de la Steaua, vine Dorinel.
- Eu sînt la Berca şi nu prea îmi place şi nici nu vreau să vorbesc eu despre Steaua. Nu are rost, cred că aş face o greşeală dacă aş comenta despre o echipă cu care nu am nici o treabă. Eu încerc să mă descurc aici. E cel mai important lucru să-mi văd de echipa unde sînt.

- Steaua trece printr-o perioadă mai grea. Poate cîştiga mîine Buzăul?
- Se poate întîmpla orice! Steaua are nevoie de cele trei puncte pentru a se menţine în fruntea clasamenului şi nu a pierde plutonul fruntaş, în timp ce Gloria are şi mai mare nevoie de cele trei puncte pentru a încerca să evite retrogradarea. E un meci în care se pot întîmpla multe, acum să vedem.

- Regreţi că ai marcat împotriva Stelei acum un an?
- Nu o să regret niciodată! Eu mi-am făcut treaba şi am înscris. Am încercat să-mi ajut echipa să cîştige un punct şi am reuşit. Că am marcat chiar împotriva Stelei, a fost o întîmplare.

- Cum a fost atmosfera în vestiar după meci?
- Nu vreau să-mi amintesc! Au fost colegi care nu s-au bucurat atunci cînd am înscris. Asta a fost, nu aş vrea să mai discut despre acel meci. E deja istorie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
2875411905902255
Корнилій Павлович  •  17 Mai 2020, 19:32
Postat de pe 25 Octombrie 2008, 18:21

Păi bine, bă, hahalero, tocmai cu Steaua ţi-ai găsit să-l dai!?

Romeo Bunică merită tot respectul pentru această splendoare de gol!!! a dat dovadă de curaj şi bărbăţie... necătînd că a marcat în poarta unei echipe din grupa CL... la care patron e Becali care se dă mare şi tare şi cu banii săi murdari cumpără totul delaolaltă... voi avea o deosebită onoare să dau mîna cu Romeo Bunică)))

2875411905902255
Корнилій Павлович  •  17 Mai 2020, 19:27
Postat de pe 25 Octombrie 2008, 18:21

Păi bine, bă, hahalero, tocmai cu Steaua ţi-ai găsit să-l dai!?

am privit acest meci))) şi mam bucurat enorm de golul lui Romeo Bunică))) cine-i mărog Becali aşa mare boier că Romeo Bunică nu trebuia să dea gol Stelei??? şi încă un Becali să-i ceară socoteală pentru aceea că el şi-a dorit 1 punct pentru echipa sa???...

 •  28 Octombrie 2008, 10:42

esti mincinos.tu ai fost primul care nu te-ai bucurat.ai dat gol si ai pus capul in pamant.se vedea clar ca nu te bucuri

Vezi toate comentariile (36)
Comentează