FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Bunicul lui George Țucudean, despre gluma alarmistă a medicilor: „Scoatem inima, o curățăm și o punem la loc”

În ciuda problemelor cardiace, George Țucudean e golgeterul la zi al Ligii 1 // FOTO: GSP
În ciuda problemelor cardiace, George Țucudean e golgeterul la zi al Ligii 1 // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 08:54

George Țucudean, 27 de ani, a suferit o operație minim invazivă la Viena pentru rezolvarea unor probleme cardiace. Mai exact, golgeterul la zi din Liga 1 a fost supus unei ablații cardiace pentru înlocuirea unui țesut care îi provoca palpitații fotbalistului. 

Problemele cardiace ereditare ale fotbalistului l-au pus pe gânduri pe Țucudean, care a decis să pună definitiv punct istoricului familial problematic. 

Intervenția chirurgicală nu a fost una complicată, însă apropiații lui George Țucudean au avut mari emoții. Fără a avea proprietarea termenilor, Gheorghe Cosma, înstăritul bunic al fotbalistului, a vorbit despre intervenția suferită de nepotul său: 

„A suferit o intervenție la camera dreaptă a inimii. I-au cauterizat o chestie pe-acolo. Avea suflu sistolic. Îl sugruma la efort. Avea puls mare. 

Doctorii mi-au zis: «Nu vă îngrijorați. Scoatem inima, o curățăm și o punem la loc, ca pe o piesă de mașină»”a spus Gheorghe Cosma, bunicul fotbalistului, potrivit Libertatea

Cum intervenția nu a fost una complicată, fotbalistul va reveni la antrenamente în câteva săptămâni.

Atacantul s-a confruntat și cu o leziune musculară la coapsă și s-a tratat la Marijana Kovacevic, „vraciul” controversat a cărui eficiență atrage mulți sportivi, nu doar fotbaliști. 

george țucudean, Relație specială cu bunicul său

George Țucudean și bunicul său au avut dintotdeauna o relație specială, seniorul fiind cel care l-a direcționat pe nepotul său către fotbal. 

„Nu numai că bunicul a fost mereu alături de mine, dar pentru că sunt singurul nepot și-a dorit enorm să joc fotbal. El mă ducea în spatele stadionului UTA, pe un teren, și stătea cu mine să bat mingea când eram mic, era foarte preocupat de mine. Drept dovadă, m-a crescut bine și mă bucur că îl fac mândru în continuare”, declara George în mai 2017, într-un interviu pentru GSP.

Clubul a ascuns din nou adevărul

Transparența arătată de CFR Cluj a fost, din nou, una îndoielnică. Așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Dan Petrescu și a revenirii sale la echipă, clubul a ascuns adevărul și a dezmințit în toate comunicatele faptul că fotbalistul ar avea probleme la inimă. 

Vezi și: Care Koljic? Care Țucudean? FCSB a dat lovitura! Hora subordonează toată Liga 1 + intră într-un top celebru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cornelconasu
cornelconasu  •  03 Aprilie 2019, 15:29

.......”CLUBUL A ASCUNS DIN NOU ADEVĂRUL.....” Nuuu, trebuia să vă spună vouă tot !!! Pune-ți mâna la muncă paraziților mincinoși !

klauz
klauz  •  03 Aprilie 2019, 10:25

Articolasele astea vor de fapt sa minimalizeze problema lui tucudean, care e terminat pentru fotbal... Dar zgarciobii aia de la CFR Cluj tot mai cred ca prind un fraier cui sa i-l deverseze pe acest tucudean defect... Apropo, in lipsa lui CFR a castigat tot.

klauz
klauz  •  03 Aprilie 2019, 10:23

Tocmai pe cand credeam ca e imposibil sa ajungeti si mai penibili, iata ca va depasiti pe voi insiva. Auzi colo, bunicul lui Tucudean!?! Ce ne intereseaza pe noi ce zice ala? Mama halepei, bunicul lui tucudean si vanzatoarele de zarzavaturi din piata, cam asta ne serviti...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează