FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Care e rolul lui Dănciulescu la Dinamo? Bratu: „Îi trebuie un om care să se ocupe doar de el”

Bratu spune că Dănciulescu ar putea face mai multe pentru Dinamo
Bratu spune că Dănciulescu ar putea face mai multe pentru Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 14:24

Florin Bratu (40 de ani), antrenorul Concordiei Chiajna, a vorbit la GSP Live despre perioada în care a fost antrenor la Dinamo și despre Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al „câinilor”, despre care spune că ar putea să facă mai multe pentru clubul din „Ștefan cel Mare”. 

După perioada în care au lucrat la Dinamo, între cei doi au existat mai multe reproșuri. În urmă cu un an, tot la GSP Live, Bratu l-a criticat pe Ionel Dănciulescu pentru că, în septembrie 2018, și-a anunțat plecarea de la echipă în ziua meciului cu Poli Iași. La rândul său, Dănciulescu l-a criticat pe Bratu, după ce antrenorul a fost demis de la Dinamo. 

„Nu cred că face rău, dar cred că ar putea să facă mult mai multe lucruri dacă s-ar implica mai mult. Dănciulescu este o persoană foarte sensibilă, trebuie să vorbești mereu cu el, să îl suni. El e foarte serios când îi dai obiective, le duce la bun sfârșit. Dar trebuie un om care să se ocupe doar de el «Danciule, tu trebuie să faci asta». Eu la Dinamo eram antrenorul echipei, era greu să mă ocup în mod expres de el. Ca și persoană este inimos, când se implică, se duce 100%. Trebuie să i se dea mai multă importanță, fișa postului să fie clară, «Tu trebuie să faci asta»”, a declarat Bratu la GSP Live.

VIDEO Ce spune Bratu despre rolul lui Dănciulescu la Dinamo

„Eu o să revin la Dinamo în viiitorul apropiat, mult mai așezat și mult mai bun. Pentru că am ambiție. Dinamo e echipa pe care o iubesc, consider că am lăsat lucrurile neterminate, vreau să fac performanță, să îi bucur pe suporterii dinamoviști. De la Dinamo îmi doream doar să fiu susținut și să mi se dea timp mai mult, puteam face lucruri foarte interesante.

Am ambiție și știam foarte bine. Trebuia să fiu susținut mult mai mult, ăsta e regretul meu, asta pot să le reproșez celor de la Dinamo care erau atunci în conducere. Că nu m-au susținut mai mult, dacă exista acel lucru, eu cred că puteam reuși mult mai mult. Pe viitor poate se vor schimba lucrurile”

-Florin Bratu, fost fotbalist și antrenor la Dinamo

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Bratu, după conflictul cu Dan Nistor: „Florin Bratu a învățat să nu mai fie sever, are mai mult tact” +le promite fanilor că va reveni la Dinamo

Episod antologic de la negocierile din biroul lui George Copos: „Când am văzut ce scria pe foaie, am rămas prost!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  25 Aprilie 2020, 03:13

Da,asta da,Danciu avea nevoie să se ocupe de el Bratu,dar acesta din urmă nu avea timp,el era antrenorul echipei...Omul e pur și simplu de a dreptul peste stângul. Eu nu știu ce face Danciulescu la Dinamo sau ce a făcut sau mai știu eu ce.Dar un lucru știu sigur,e un om finuț și, in consecință,neconflictual.Asa cum mai știu că a fost un jucător valoros,cel puțin la nivelul campionatului nostru...Nu am simpatie pentru Dinamo,dimpotrivă,țin cu Steaua,dar pot să admit când un om mi se pare ok,poate prea ok pentru clica care înseamnă de multe ori lumea fotbalului.Dar când ajunge un flăcău neinstriut precum Bratu să și permită să comenteze in halul ăsta despre un fost coleg de breaslă care a mai și marcat o groază de goluri pentru un club fanion al țării in ultimă instanță,asta mi se pare ceva de a dreptul grobian.

tipsy
tipsy  •  24 Aprilie 2020, 23:23
Postat de ray51 pe 24 Aprilie 2020, 16:06

Ceea ce am intuit de multa vreme. Danciu este un tip fricos, caracterologic vorbind. Asa l-a facut natura... El nu are cum sa conduca un club ca Dinamo. E prea mult pentru el. Nu intuieste, nu 'vede', nu poate sa se conecteze la mai multe realitati concomitent. Nu este un luptator nativ. Lui ii plac maslinii, lacurile nu oceanele, tihna si nu razvratirea (fie ea si obiectiva).

Sa fii sensibil si cu bun simt nu inseamna ca esti fricos.

ray51
ray51  •  24 Aprilie 2020, 16:06

Ceea ce am intuit de multa vreme. Danciu este un tip fricos, caracterologic vorbind. Asa l-a facut natura... El nu are cum sa conduca un club ca Dinamo. E prea mult pentru el. Nu intuieste, nu 'vede', nu poate sa se conecteze la mai multe realitati concomitent. Nu este un luptator nativ. Lui ii plac maslinii, lacurile nu oceanele, tihna si nu razvratirea (fie ea si obiectiva).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează