FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Cătălin Hîldan n-a fost uitat! Clubul Dinamo a transmis un mesaj în ziua în care "Unicul Căpitan" ar fi împlinit 40 de ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 18:05

Clubul Dinamo îl omagiază astăzi pe Cătălin Hîldan, cel care ar fi împlinit la 3 februarie vîrsta de 40 de ani. Formația din Ștefan cel Mare nu și-a uitat fostul căpitan și a transmis un mesaj.

"Gîndurile tuturor dinamoviștilor pleacă astăzi, 3 februarie, către regretatul Cătălin Hîldan. Născut pe 3 februarie 1976, la Brănești, Unicul Căpitan al dinamoviștilor ar fi împlinit 40 de ani. Plecat dintre noi în acel octombrie negru al anului 2000, Cătălin Hîldan nu a fost uitat de suflarea dinamovistă din toate colțurile lumii.

Dincolo de cuvinte și lacrimi, spiritul Unicului Căpitan este prezent în fiecare zi printre noi pentru o singură echipă: Dinamo.
Nu te vom uita niciodată, Cătălin Hîldan!, este mesajul clubului Dinamo.

Suporterii "cîinilor" îl vor omagia pe Cătălin Hîldan în această seară, la ora 18:45, la Cimitirul din Brănești, unde este înmormîntat.

 

OMAGIU. CĂTĂLIN HÎLDAN ar fi împlinit 40 de aniGândurile tuturor dinamoviștilor pleacă astăzi, 3 februarie, către...

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on 2 Februarie 2016

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (18)
vyyllyy
vyyllyy  •  03 Februarie 2016, 22:57

E un ziar de *** , trebuia moderatori sa baga optiunea ignore sau sa baneze unii useri pentru astfel de comentari la adresa une-i persoane care nu mai este printre noi , domnilor ziaristi de ce pune-ti astfel de stiri daca stiti ca acea persoana va fii jignita de niste tembeli de copii , poate vreo o data o sa-mi raspunda si mie un moderator capabil pe gsp , daca exista asa ceva , mai precis nici nu stiu ce sa manaca .

adianghelescu
adianghelescu  •  03 Februarie 2016, 22:15
Postat de Gherghe Sebastian pe 03 Februarie 2016, 18:46

Pana si dupa Catalin Haldan ,dinamo n-a mai avut nici-un capitan de echipa.Cred ca si acum joaca fara capitan de echipa !

vrei sa pari ironic dar esti exact asa cum esti un berbec fara minte suporter la stina

adianghelescu
adianghelescu  •  03 Februarie 2016, 22:12
Postat de John Milne pe 03 Februarie 2016, 20:52

Dar 14 com pt idolul vostru ? :)))))))))))))))))))

intreb si eu cit ii mai lasa ziaristii astia *** pe acesti *** bakuin si john dementu sa mai injure pe aici chiar si cind e pomenti un jucator mort nu se pot abtine ? eu ca am scris cuvantul *** am fost barat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează