FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Informație-șoc » CFR ar fi încercat să-l deturneze pe Iordănescu: „Edi nu semnase cu FCSB! E om de cuvânt, altfel era la Cluj”

Edi Iordănescu a câștigat primul titlu al carierei alături de CFR Cluj / Sursă foto: Imago Images
Edi Iordănescu a câștigat primul titlu al carierei alături de CFR Cluj / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 12:41 / Actualizat joi, 19 august 2021 13:21

Vivi Răchită (51 de ani), fost fundaș la Petrolul și Steaua, a lansat o ipoteză incredibilă: CFR Cluj ar fi încercat să-l deturneze pe Edi Iordănescu din drumul către FCSB! În vară, „feroviarii” au bătut palma cu Șumudică la scurt timp după ce acesta aproape că ajunsese la o înțelegere cu Becali. 

Deși oficialii lui CFR Cluj au emis un comunicat în care dau asigurări că nu s-a pus problema demiterii lui Marius Șumudică, aceștia sunt contraziși de Valeriu Răchită. Într-o emisiune televizată, fostul fundaș a vorbit despre discuțiile care ar fi avut loc în spatele ușilor închise după rușinea trăită de CFR Cluj cu Steaua Roșie Belgrad (0-4). 

Edi-salvamar peste tot! Noul antrenor de la FCSB e garanția succesului
FCSB
Edi-salvamar peste tot! Noul antrenor de la FCSB e garanția succesului

Vivi Răchită: „Un conducător al CFR-ului a încercat să-l deturneze pe Edi de la FCSB spre CFR”

„Ştii care a fost zvonul de ieri? Că, după dezastrul de la Belgrad, un conducător al CFR-ului a încercat să-l deturneze pe Edi de la FCSB spre CFR. Şi este veridic, s-a discutat într-un cerc restrâns. Pentru că nu semnase cu FCSB. 

Edi, fiind un om de cuvânt, îşi dăduse acordul şi a spus: «Chiar dacă nu am semnat, ne-am înţeles, mâine voi semna contractul şi nu mă întorc la CFR»”, a declarat Valeriu Răchită, la Look Sport Live

Edi Iordănescu la CFR Cluj: de la locul 3 la campioana României

În toamna anului trecut, CFR l-a numit "principal" în locul lui Dan Petrescu după ce se jucase o treime din sezonul regulat. CFR era pe locul 3, la 6 puncte în spatele FCSB-ului și la 4 de Craiova. Iordănescu a redresat situația, a intrat de pe locul 2 în play-off, după care a câștigat campionatul. 

În plus, a luat și Supercupa, disputată în aprilie împotriva FCSB-ului. Apoi a decis să nu mai continue.

Edi Iordănescu, peste Hagi și Șumudică!

Edi Iordănescu, noul antrenor de la FCSB, are cifre foarte bune în Liga 1. Doar Laurențiu Reghecampf îi e superior, dar el îi devansează pe Marius Șumudică și Gheorghe Hagi.

După mai bine de 5 ani, Gigi Becali alege să apeleze la un antrenor cu CV pentru a-i oferi echipa. Edi Iordănescu vine nu doar cu trofee câștigate și cu experiență ca "principal", și cifrele lui în Liga 1 sunt foarte bune.

Dintre toți ceilalți 15 antrenori, unul singur îi e superior. E vorba despre Laurențiu Reghecampf, mai ales grație primului mandat la FCSB, între 2012 și 2014, când FCSB a dominat autoritar întrecerea internă. În rest, Edward e peste celelalte nume cu mare greutate, în frunte cu Șumudică și Gică Hagi, dar și peste Marius Croitoru, un antrenor care s-a remarcat în ultimii 2 ani. Citește aici o analiză completă despre venirea lui Iordănescu pe banca FCSB-ului!

VIDEO A trădat Edi Iordănescu venind la FCSB? Opinia sinceră a lui Iosif Rotariu

Citește și alte știri de actualitate:

CFR Cluj, comunicat de ultim moment » Ce spune campioana despre situația lui Marius Șumudică

EXCLUSIV A trădat-o Edi Iordănescu pe Steaua? Ce spune o legendă despre acordul cu FCSB: „N-a făcut performanță aici”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
dorelus
dorelus  •  19 August 2021, 15:52
Postat de 1ianuarie pe 19 August 2021, 15:11

Interesant comentariu. Conform raționamentului tău motivația se învață în cei 6 ani de acasă?!? Nu era nevoie de post-scriptum,am înțeles cu toții că ești gigist( sper ca Becali te va lăsa…)

Domnule Beuf,eu nu sunt gigist ,urasc miticii iara Balecali este seful lor,poate c-am exagerat cu motivatia care se invata i cei 6 ani de acasa adica sigur am gresit vroiam a spune ca a fi cinstit se invata in cei 6 ani de viata,sa-ti faci meseria corect tine de asta... Pe vremuri am fost dascal in Romania(1991-1993) i,tr-un sat frumos de munte si intr-o zi dupa ore ,mergand la statia de autobuz am fost interpelat de-o persoana in varsta: ,,domnu profesor eu nu stiu ce-i invatati pe elevi la scoala dara trec pe linga mine si nici nu-mi dau buna ziua???,, La care obitocule i-am raspuns ,,nu stiu daca multe i-om invata dara a da buna ziua nu se invata la scoala,, Deci nu stiu de unde aî tras concluzia ca sunt Gigist dara sigur nu de acasa. Doamne ajuta

vasileroaita
vasileroaita  •  19 August 2021, 15:44

Stirea asta se vrea un banc?! Acum, vand tara e lovita de furtuni si vijelii?!?

mosierul
mosierul  •  19 August 2021, 15:15

...pai normal că nu vroia sa se mai întoarcă la CFR...doar nu mai e echipa pe care a pregatit-o și i-a facut-o cadou Dan Petrescu...el doar a profitat din plin și acum se lauda cu un titlu ,care de fapt, tot de Dan Petrescu a fost câștigat...Și Anghel Iordănescu, a avut noroc cu o generație de excepție, după acel mondial nu a mai demonstrat absolut nimic ,ca și antrenor !!!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează