FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj a ofertat un internațional de tineret din play-off! Suma pusă pe masă

Mihai Popa, numărul 12, în tricoul naționalei U21 // foto: Imago Images
Mihai Popa, numărul 12, în tricoul naționalei U21 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 22 mai 2022 12:03 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 13:23

CFR Cluj a oferit 300.000 de euro pentru Mihai Popa (21 de ani), portarul celor de la FC Voluntari, deținut în co-proprietate cu Astra.

Mihai Popa, goalkeeper transferat de FC Voluntari de la Astra Giurgiu în vara lui 2021, a impresionat în primul său sezon în poarta ilfovenilor.

Popa a încasat 35 de goluri în 39 de partide jucate în acest sezon și a rezistat fără gol primit în 15 dintre acestea.

Evoluțiile sale au atras atenția campioanei CFR Cluj, care a utilizat mai mulți portari pe parcursul sezonului: Cristian Bălgrădean, Otto Hindrich, Karlo Letica. În lotul ardelenilor se mai află și Răzvan Sava, adus de la Torino în ianuarie.

Ioan Niculae a ieșit din închisoare! Astra s-a prăbușit în Liga 3, iar patronul o ține „pe perfuzii” » Planurile celor care conduc fosta campioană
ASTRA
Ioan Niculae a ieșit din închisoare! Astra s-a prăbușit în Liga 3, iar patronul o ține „pe perfuzii” » Planurile celor care conduc fosta campioană

CFR Cluj a oferit 300.000 de euro pentru Mihai Popa

Din informațiile GSP.ro, CFR Cluj a oferit 300.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Mihai Popa. Jucătorul este deținut în co-proprietate de FC Voluntari și Astra, astfel că orice sumă de transfer primită în schimbul său ar fi împărțită în mod egal de cele două cluburi.

Mihai Popa a făcut minuni în meciul cu FCSB, răpindu-le titlul elevilor lui Toni Petrea. Mihai Stoica a spus că Mihai Popa ar fi semnat deja cu CFR Cluj. Cristi Balaj a negat categoric, dar CFR a făcut o ofertă pentru goal-keeper.

Astra, campioană a României în 2016, a retrogradat în Liga 3 la capătul acestui sezon de Liga 2. FC Voluntari, în schimb, trece prin unul dintre cele mai bune momente din istoria clubului: va încheia campionatul pe locurile 4 sau 5 și a ajuns în finala Cupei României, pierdută cu Sepsi OSK, 1-2.

Mihai Popa este portarul din Liga 1 cu cel mai mare procentaj al șuturilor pe poartă apărate în acest sezon, 80%, o valoare cu care se laudă și Cătălin Căbuz, portarul Chindiei.

Cota sa de piață este de 800.000 de euro. Internațional român de tineret, Mihai Popa a apărat poarta reprezentativei U21 în 5 partide, toate de natură amicală.

Mai multe știri din Liga 1: 

„Știm să suferim, nu sunt doar flori și momente frumoase” » Cum văd jucătorii lui U Cluj returul din barajul cu Dinamo

„Hoția și minciuna m-au oprit să investesc” » Becali anunță condiția pentru a mai finanța FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
Cili
Cili  •  14 Iunie 2022, 09:51
Postat de tictictic pe 22 Mai 2022, 16:16

Pentru limba romana, apasa tasta UNU; sau macar consulta abecedarul din clasa I-a.

Cei mai mari blatisti de dupa revolutie,comparabili cu ce se intampla atunci .Asa mascheaza premierea voluntariului ,il transfera pe papleaca din poarta care se jura ca el nu aia..ca el asa joaca mereu ,la victorie,cu ambitie.*** pe astia de comenteaza exact ca tine,sa.i dea Dumnezeu numai accidentari una si una si tie ***.Respect ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  22 Mai 2022, 20:46

Pai MM știa el-de acum o saptamâna-ca Popa A SEMNAT cu CFR!

tictictic
tictictic  •  22 Mai 2022, 16:16
Postat de reflector pe 22 Mai 2022, 12:57

Anonim 2022-05-16 12:22 12:22:20 Felicitari echipei de fotbal CFR Cluj pentru trofeu , o conducere tehnica si administativa competenta , profesionista ! Insa din pacate in fotbalul romanesc au patruns niste indivizi dubiosi cu interese meschine cum este cel de la aceasta echipa creata prin mijloace obscure FCSB si care polueaza fotbalul romanesc nerespectand regulile , declara si face tot felul de tampenii ce murdareste imaginea fotbalului romanesc , nu doreste performanta sportiva si pentru ca dispune de multi bani (obtinuti prin mijloace obscure conform inf. din presa si TV) cumpara tot inclusiv influentatorii lui din o parte a presei si tv de exemplu GSP, DigiTV sport!!!

Pentru limba romana, apasa tasta UNU; sau macar consulta abecedarul din clasa I-a.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează