FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Încă un titular de la CFR Cluj anunță că e gata să plece: „Fără vrăjeală! Am și eu limitele mele. Sunt bun, dar nici chiar așa!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2021 08:27 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 09:28

Revenit în martie la CFR Cluj, portarul lituanian Giedrius Arlauskis (33 de ani) anunță că sunt mari șanse să plece de la formația campioană. În ultimele zile, stoperul Andrei Burcă (28) și mijlocașul Mihai Bordeianu (29) și-au anunțat și ei decizia de a părăsi gruparea din Gruia.

Cu 6 meciuri bifate în acest sezon, la capătul căruia a cucerit al patrulea titlu cu CFR Cluj, Arlauskis spune că sunt șanse foarte mari să plece de la echipa lui Edward Iordănescu.

Totuși, Arla lasă ușa deschisă pentru eventuale negocieri, dacă cei din conducere vor dori să-l păstreze.

Arlauskis, gata să plece de la CFR Cluj

„Nu rămân la CFR! Am bilet numai dus. Eu sunt nebun, dar am învățat ceva în viață, niciodată să nu spui niciodată. Așa că las ușa deschisă. Dar trebuie să ai o propunere. Nimeni de la CFR nu mi-a propus nimic! Trenul se duce și după aia ne salutăm.

Fără vrăjeală, nu am vorbit nimic. Crezi că un jucător cu 6 titluri se autopropune?! Am și eu limitele mele. Sunt eu bun, dar nici chiar așa”, a spus Arlauskis la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

Edi Iordănescu trebuie să rămână la CFR Cluj! A început un drum, urmează cupele europene. După înfrângerea cu FCSB ne-a zis că pleacă, dar nu l-am luat în seamă. A fost o declarație ca să ne trezească pe noi, pe jucători. A fost ceva de genul «Dacă nici voi nu credeți în mine, plec» 
- Giedrius Arlauskis

Figueiredo, noul portar de la CFR Cluj

Nu doar Arlauskis poate pleca de la CFR, ci și polonezul Grzegorz Sandomierski, în vârstă de 31 de ani, căruia îi expiră contractul la finalul sezonului.

Ardelenii au găsit deja un nou portar pentru sezonul viitor: din informațiile GSP.ro, au un acord verbal cu Cristiano Figueiredo (30 de ani), portarul lui Hermannstadt în ultimele două sezoane.

Cum ar putea arăta primul „11” sezonul viitor: Cristiano - Cr. Manea, Burcă, Bouhenna, Camora - Tahiri, J. Rodriguez, Ad. Păun - Deac, Debeljuh, Omrani.

VIDEO Sărbătoarea campionilor de la CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

CFR anunță că va continua cu Edi Iordănescu: „S-a mai alintat și el puțin!”

CFR Cluj râde de Gigi Becali! Mario Camora, ironii la petrecerea clujenilor

Arlauskis, moment de sinceritate: „Îmi venea să-l bat pe Hațegan!” » Ce spune de FCSB: „Hai, gata cu ieftineala!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  22 Mai 2021, 17:33

Cristiano bun ..... Bouhenna, si mai bun..... Tahiri, cel mai bun..... CFR mereu a facut transferuri bune ...tin minte de la colonia portugheza din 2005/06 (Fabbiani, Manuel Jose, CAdu, &Co.) + Dorinel Munteanu, antrenor-jucator.. de acolo a inceput CFr sa bage bani!!! Felicitari campionilor pt titlul nr 7... la anul vor ajunge la 8 titluri..la ce lot au.... FCSB poate sa-si creasca copii in continuare.... ca milioanele de euro din transferuri vor veni din calificari in Ch L si Eu L. nu doar ca au 21 si 22 de ani... se cumpara si aia de 27-32 de ani daca sunt buni.... bv CFR

tororosso
tororosso  •  22 Mai 2021, 12:32

Arlauskis ! câtă modestie la bietul ușier . ” Sunt Bun „ echivalent cu ”Drum Bun „ cale bătută și dacă mai e loc în bagaj pune jumătate + 5 din echipă .

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  22 Mai 2021, 12:01

Omranii, deac, camora ia le bilet numai dus, și fa alta echipa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează