FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO 0-0

CHIAJNA - DINAMO 0-0 // "La vremuri noi, impostori noi" » Analiză tăioasă: Dinu i-a "făcut pachet" pe dinamoviști după prestația penibilă cu Chiajna!

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 08:43

Legenda dinamovistă Cornel Dinu i-a criticat din nou pe jucătorii roș-albi după remiza înregistrată luni seara pe terenul Chiajnei, 0-0, când au trimis un singur șut pe poartă! "Procurorul" s-a luat și de Negoiță, pe care îl contestă pentru salariile pe care le acordă unora dintre fotbaliști. 

"Când schimbi cinci antrenori în ultimele sezoane, trebuie să te gândeşti şi că sunt alţi vinovaţi în afara lor. În primul rând, trebuie să vezi cine face selecţia. Nu întâmplător la marile cluburi din lume există un director sportiv care rămâne acolo în permanenţă la club. El ştie foarte bine ce jucători trebuie să aducă.

La Dinamo a fost un ghiveci de jucători. Salomao nu depăşeşte pe nimeni, joacă cu viteza de Mobră. Şi nici nu-i merge motorul, împinge din picioare. Cam aşa joacă şi Dinamo, n-are motor, împinge din picioare", a spus Dinu.

"La vremuri noi, impostori noi"

Pe lângă Salomao, "Mister" s-a luat și de Armando Cooper, Axente Tomislav Gomelt și Katsikas. 

"De ce să îl aduc pe Cooper, de ce să îl aduc pe Gomelt? Gomelt are 14 mii de euro salariu, iar din punctul acesta de vedere este vinovat şi Negoiţă pentru că îi lasă pe ăştia să arunce cu banii. Cum să îi dai 14 mii de euro lui Gomelt? Pentru că Gomelt nici măcar nu e o gumă, să mai ştergi ceva din ce joacă adversarul pe teren. Dezastrul este făcut concepţional, de-a lungul timpului. Nu s-a rupt acum firul, firul a fost din ce în ce mai şubred, s-a picat din lac în puţ şi acum s-a ajuns mai jos de fundul prăpastiei. Eu cred că e un miracol dacă Dinamo reuşeşte să rămână pe un loc rezonabil în play-out.

Rednic are un handicap extraordinar pentru că el a activat în alte campionate şi nu mai ştie ce se întâmplă cu jucătorii de la Dinamo, nu i-a văzut în ultimul timp. În mod normal ar fi trebuit să ia nişte casete, să se uite, pentru că nu are ce să caute Axente la Dinamo, nu are ce să caute Gomelt.

Majoritatea sunt jucători care cu stângul nu dau, cu dreptul nu pot, la cap nu sar. Nu ai ce să faci cu ei. Trebuie să te gândeşti: l-ai adus pe Katsikas. Are mobilitate? Nu. Are marcaj? Nu. Dă cu capul? Nu, pentru că nu sare. Îi bagi ziarul sub picior şi abia se desprinde de la pământ. Plasament are? Nu. Păi de ce îl iau, domnule? La vremuri noi, impostori noi. Asta este România. Nu oameni noi, ci impostori noi în toate domeniile şi în fotbal", a spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.

 

Citește și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
montgomerry
montgomerry  •  30 Octombrie 2018, 12:03

Să fim mulțumiți dacă rămânem în Liga 1,cu parașutele astea de jucători. Dacă Rednic nu reușește să aducă fotbaliști până la întreruperea campionatului, e deranj mare, la iarnă e prea târziu. Să te salvezi de la retrogradare, e nevoie să intri în play-out cu ceva puncte, ori cu această echipă mă îndoiesc că vom acumula destule puncte pentru a juca în liniște. Părerea mea e că avem cel mai slab lot din toate cele 14 echipe. Apărare zero, atac zero, doi, trei jucători la mijloc și cam atât. Ei săracii se zbat, dar atât pot.

speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  30 Octombrie 2018, 12:02

Hai minamo-n beeeee !!!!

davveroirl
davveroirl  •  30 Octombrie 2018, 10:42

Se intorc vorbele lui rodnic impotriva lui : ce bine mi pare ca ai luat teapa !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează