FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO

Chindia a transferat 3 jucători înaintea meciului cu Dinamo + ce se întâmplă cu partida

Chindia Târgoviște a oficializat 3 transferuri cu doar două zile înaintea meciului cu Dinamo din Liga 1 (luni, 31 august, ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro)
Chindia Târgoviște a oficializat 3 transferuri cu doar două zile înaintea meciului cu Dinamo din Liga 1 (luni, 31 august, ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro)

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 17:53 / Actualizat sambata, 29 august 2020 18:11

Chindia Târgoviște a oficializat 3 transferuri cu doar două zile înaintea meciului cu Dinamo din Liga 1 (luni, 31 august, ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro).

  • CONTEXT: Chindia continuă să fie măcinată de problemele cauzate de coronavirus. Antrenorul Emil Săndoi, alți doi membri din staff-ul tehnic, și 3 fotbaliști ai echipei au fost depistați pozitiv - detalii, AICI

Chindia a transferat 3 jucători înaintea meciului cu Dinamo

Fotbaliștii semnați de dâmbovițeni vin de la Viitorul, au drept de joc și pot începe chiar titulari jocul cu roș-albii de luni:

  • Marco Dulca (21 de ani, mijlocaș central)
  • Tiberiu Căpușă (22, fundaș dreapta)
  • Paul Iacob (24, stoper)

AFC Chindia Târgoviște anunță transferurile lui Marco Dulca (21 ani), Tiberiu Căpușă (22 ani) și Paul Iacob (24 ani). Cei trei jucători s-au alăturat deja lotului și vor putea evolua în meciurile oficiale chiar de luni. Le urăm bun venit la echipa noastră și mult succes în tricoul roș-albastru! Vom reveni cu detalii.
Comunicat oficial Chindia

Chindia - Dinamo se joacă!

„Meciul cu Dinamo București, din etapa a II-a a campionatului, se va desfășura conform programării inițiale, luni, 31 august, ora 21.00, pe stadionul Ilie Oană. Cazurile pozitive COVID-19 depistate în ultima vreme la echipa noastră nu pun în pericol disputarea jocului de luni”, a mai anunțat Chindia pe contul oficial de Facebook.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Anamaria Prodan, „aroganță” supremă: „Nu suport să-mi verific conturile din bancă! Cumpăr orice, nu mă uit la bani”

Ioan Andone, sfaturi pentru Cosmin Contra: „M-aș ruga de el să rămână! Și-a riscat numele pentru echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  29 August 2020, 22:40

Va nimicim

cornelconasu
cornelconasu  •  29 August 2020, 20:21

E ceva între Viitorul și Chindia...întâi acel meci în care Viitorul a jucat cu rezervele , apoi le virează trei jucători...Nu faci astea decât dacă există o ”afinitate” !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează