FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 1-2

CHINDIA - FCSB 1-2 // VIDEO Iulian Cristea acuză arbitrajul: „Portarul s-a izbit în mine”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 00:09

FCSB a câștigat la limită, scor 2-1, în fața nou-promovatei Chindia Târgoviște, dar Iulian Cristea (25 de ani) consideră că diferența trebuia să fie mai mare.

Fundașul roș-albaștrilor a acuzat un penalty neacordat de către arbitrul Ionuț Coza, cu puțin timp înainte de golul egalizator al echipei sale (DETALII AICI)

„Ne doream această victorie, normal că ne doream că o să revenim. Toată săptămâna ne-am propus să câștigăm acest meci. Eu m-am simțit bine pe teren până în minutul 30 când, zic eu, că a fost penalty. La faza aia eu dau cu capul în minge și portarul se izbește în mine, mă lovește cu piciorul în mușchi. O să fac recuperare și o să treacă. Nu ne uităm noi la Dinamo, ne vedem de drumul nostru. În primele 6 nici nu îmi fac gânduri că nu o să ajungem. Pe urmă o să ne gândim mai mult la titlu. Ne bucură că a jucat Gnohere, că a dat și gol”, a spus Iulian Cristea, după meci.   

„S-a luat un gol pe o greșeală, dar am dominat meciul de la un capăt la celălalt. Am obținut o victorie frumoasă. Am pus în practică mult mai bine ceea ce ne-a spus antrenorul la pauză. Noi ne dorim să câștigăm fiecare meci, o luăm treptat și sperăm ca la finalul campionatului să ne aflăm acolo unde ne dorim cu toții” - Ionuț Panțîru

VEZI ȘI:

CHINDIA - FCSB 1-2 // Adi Popa, „săgeți” către Bogdan Vintilă: „E frustrant să lustruiești banca. Nu la asta m-am așteptat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
7manuel
7manuel  •  21 Octombrie 2019, 05:47

Normal ca acuza arbitrajul. Au fost greseli uriase impotriva Stelei. Cu atat mai dulce e gustul victoriei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează