FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - RAPID 2-2

Chindia contestă dur arbitrajul: „Jucătorii plângeau, le-au luat banii și punctele din buzunar” » 3 greșeli, toate pro-Rapid!

Jucătorii și antrenorii Chindiei au criticat arbitrajul brigăzii conduse de Andrei Chivulete // foto: GSP
Jucătorii și antrenorii Chindiei au criticat arbitrajul brigăzii conduse de Andrei Chivulete // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 11:00 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 12:59

Marcel Ghergu, președintele de la Chindia Târgoviște, a reclamat erorile brigăzii conduse de Andrei Chivulete în meciul dintre dâmbovițeni și Rapid, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Oficialul Chindiei s-a plâns de 3 dintre deciziile luate de „centralul” Andrei Chivulete și asistenții Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe. Pe lângă golul egalizator al Rapidului, înscris de Younes Bnou Marzouk în minutul 89 dintr-o poziție de ofsaid, Marcel Ghergu s-a declarat nedumerit de eliminarea lui Laurențiu Corbu (minutul 33) și de al doilea cartonaș galben încasat de Tiberiu Căpușă (45+2), care a dus la eliminarea fundașului central.

Emil Săndoi s-a dezlănțuit după greșeala imensă de arbitraj: „Mi-e rușine să intru în vestiar! Ce să le zic? Îmi vine să o iau singur pe drum, spre București, spre Iași”
Chindia - Rapid 2-2
Emil Săndoi s-a dezlănțuit după greșeala imensă de arbitraj: „Mi-e rușine să intru în vestiar! Ce să le zic? Îmi vine să o iau singur pe drum, spre București, spre Iași”

Marcel Ghergu critică dur arbitrajul de la Chindia - Rapid

„Vreau să încep prin a-mi felicita jucătorii și antrenorii pentru cum am arătat, ca o echipă puternică, chiar în condițiile date. Sunt extrem de nervos, e greu să-mi treacă o asemenea supărare. Mi se pare că lucrurile iau altă turnură și nu e în regulă. 

Încep să se facă ierarhii pe alte căi. Maniera de arbitraj de aseară, a unei brigăzi de pe lista FIFA, a fost jenantă, mi-a lăsat un gust amar. Asemenea decizii sunt luate de arbitri renumiți, deci e cu atât mai rău!”, a spus președintele Chindiei la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Probabil vor veni tot felul de scuze, de motivații pentru golul 2 al Rapidului, că poate a crezut că o fi deviat-o vreun jucător ca să anuleze poziția de ofsaid. Poziția asistentului era proastă. Poate ei sunt supărați că o arbitrează pe Chindia, li se pare că sunt prea mari să fie delegați la Chindia - Rapid!
Marcel Gherghu, președinte Chindia

Marcel Ghergu: „Unde a fost comportarea violentă la Corbu?”

Ulterior, el a dezvăluit ce a trecut observatorul în raport cu privire la eliminarea lui Laurențiu Corbu din minutul 32, dictată pentru că fundașul Chindiei l-a tras de braț pe Albert Stahl. În plus, a contestat al doilea cartonaș galben primit de Tiberiu Căpușă, care l-a lovit cu cotul în maxilar pe Adrian Bălan:

Fazele s-au judecat total diferit. Nu am nimic cu Rapid, nu vorbesc de ei și nu vreau asta. Mă uit pe raport, motiv la cartonașul lui Corbu e «comportare violentă». E posibil așa ceva? Unde a fost comportarea violentă a lui Corbu? 

Un singur lucru trebuia să-i indice asistentul, dacă e în careu sau nu, în rest centralul a fost foarte aproape pentru a lua o decizie. Probabil a surprins pe toată lumea, inclusiv pe cei de la Rapid. I-a provocat vreun infarct, sau ce?

Chindia contestă dur arbitrajul: „Jucătorii plângeau, le-au luat banii și punctele din buzunar” » 3 greșeli, toate pro-Rapid!
Faultul pentru care Laurențiu Corbu a fost eliminat

Chindia contestă arbitrajul din meciul cu Rapid: „Arbitrii cu ce plătesc? Ni s-au luat banii și punctele din buzunar!”

„Cu câteva minute înainte de galbenul lui Căpușă, Dulca este lovit în cap. La Căpușă care este infracțiunea? E fault, dar nu de cartonaș. Să facem diferența între lovitură și a pune mâna. Probabil că această defensivă a noastră deranjează și singura modalitate e a de împuțina. Nu știu, e o tentă d-astea, habar nu am!

Ce să le zic arbitrilor? Să le fie rușine? Altceva ce? Să-mi spuneți ce decizii a luat CCA pentru arbitri. Ei cu ce plătesc? Jucătorii rămân fără prime, noi fără puncte, putem retrograda, și ei cu ce plătesc? Ce să fac, memoriu la CCA, să-mi răspundă în 30 de zile cu o frază, că nu sunt obligați să răspundă? 

Jucătorii plângeau după joc, este extrem de greu de gestionat o asemenea situație. Ni s-au luat banii și punctele din buzunar!”, a încheiat președintele Chinidiei. 

Chindia contestă dur arbitrajul: „Jucătorii plângeau, le-au luat banii și punctele din buzunar” » 3 greșeli, toate pro-Rapid!
Faultul pentru care Tiberiu Căpușă a primit al doilea cartonaș galben

Toate deciziile pro-Rapid

Andrei Chivulete și brigada sa au făcut praf meciul de aseară, iar toate deciziile importante au fost luate în favoarea giuleștenilor.

  • MIN. 33 » Corbu îl ține pe Stahl la marginea careului, iar Chivulete consideră că e fault de ultim apărător și îl elimină pe fundașul Chindiei, deși rapidistul nu scăpase perpendicular pe poartă, iar lângă el se afla și Căpușă 
  • MIN. 45+2 » Căpușă este eliminat după ce vede al doilea “galben” la un fault banal la mijlocul terenului asupra lui Bălan 
  • MIN. 89 » Marzouk a trimis mingea în poarta lui Căbuz, cu o execuție ușoară, din interiorul careului mic. Vârful giuleștenilor a plecat dintr-o poziție evidentă de ofsaid în momentul devierii lui Cristian Săpunaru

VIDEO » Marco Dulca, extrem de supărat după remiza Chindiei cu Rapid

Citește mai multe știri despre Chindia - Rapid: 

Contre după Chindia - Rapid: „Cum poți să spui așa ceva?” » Pancu: „Poate își prezintă scuze tatăl lui”

Avertismentul lui Mihai Stoica: „Alta e problema la Rapid, nu ce a spus Iosif”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
4556021751110541
Slamnea Adrian-marius  •  20 Noiembrie 2021, 20:35

Dar nimeni nu a sesizat ca la acest meci a fost delegat un arbitru din Bucuresti, cand una dintre echipe este din acelasi oras! Curios, nu?

176901212832165
Dan Petnaise  •  20 Noiembrie 2021, 18:02

Din nefericire pt. rapid, Dan Alexa și Poli. Timișoara s-au retras din fotbal. Ei erau singurii care îi mai ajutau pe nefericiți. Dacă rămân în prima ligă e lucru mare.

662835230489631
Adi Munteanu  •  20 Noiembrie 2021, 17:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează